Faux Fur & Latte

Ik heb steeds meer de zomer in mijn bol, ben aan het uitproberen met haarstijlen en kledingstijlen & dit resulteerde in deze outfit met twee nieuwe (en tevens favoriete) items. Ik besloot deze outfit en items voor je vast te leggen. Kijk je mee?

Ik heb heel veel truien gedragen afgelopen winter in alle kleuren en combinaties en telkens ga ik weer met nieuwe kleuren experimenteren. Voorheen vond ik okergeel echt vreselijk bij mij, nu draag ik bijna iedere week mijn okergele trui en hetzelfde geldt voor deze kleur. 

Ik vind dit soort truien echt heerlijk, het hele jaar door. Ik merk zelfs dat ik in de zomeravonden teruggrijp op deze truien. Wel is dit een heel ander model dan de truien die ik al in mijn kast heb, dit meer een oversized trui. Ik moet hier wel een beetje aan wennen, maar het zit wel echt heerlijk! 

Wat deze outfit helemaal compleet maakt, is mijn nieuwe vriend. Deze faux fur handtas. Hij is zachtroze en hij is echt heerlijk zacht! Ik merk dat ik hem nu het liefst bij iedere outfit pak, omdat hij zo leuk staat. Ik was voorheen een beetje bang dat ik hem niet goed kon combineren, maar dat is totaal niet zo! Je kunt hem bij heel veel verschillende kleuren en outfits combineren en het geeft de outfit meteen een andere vibe. De tas is overigens van een merk dat ik nog niet zo lang kende, namelijk Mehmory. Mehmory heeft heel veel leuke tassen zoals deze faux fur handtas.

Mijn trui en mijn tas zijn twee nieuwe items, maar ik draag ook twee oude vertrouwde items erbij. Dat zijn deze leuke schoenen die goed matchen bij mijn trui en tas en mijn witte broek. Ik hou echt zo enorm van deze broek, hij zit echt heerlijk en is high waist. Hij is helaas wel een beetje aan vervanging toe, maar ik kan er echt nog geen afstand van doen.

Loavies Latte Sweater / Mehmory Faux Fur handtas / Forever21 broek / Tango sneakers 

Wat zijn jouw fashion favorieten van het moment?

 

1 Comment

  • Reply
    janacools
    maart 13, 2019 at 15:04

    Ik ben verliefd op die tas! *heart eyes*

  • Leave a Reply