Lief dagboek – Week 10 – Vrij weekje

Afgelopen week had ik een weekje vrij van school, vanwege carnavalsvakantie. Dit was eventjes echt nodig! Ik had echt even de behoefte om rustig aan te doen, wat dingetjes voor school bij te werken, lekker te rommelen in huis en alles een plekje te geven. Afgelopen week stond dus helemaal in het teken hiervan en daarnaast ging ik naar de huisarts om te kijken hoe mijn verdere begeleidingstraject eruit komt te zien. Lees je mee?

Afgelopen week heb ik dus echt rustig aan gedaan, toch ben ik veel bezig geweest. Dit deed ik wel allemaal op mijn gemak (achter mijn laptop). Maandagochtend werd ik wakker met een flinke stijve nek en die dag kon ik echt niets. Nu moest ik wel verplicht op de bank zitten en wat door Netflix en Youtube scrollen, terwijl ik die dag eigenlijk wel de puf had om wat dingen te doen. 

Dinsdag ging het gelukkig al een stukje beter met mijn nek en heb ik ‘s middags de zolder opgeruimd. We hebben heel veel spullen weggedaan en de zolderkamer omgetoverd tot mijn knutsel-/hobbykamer en nagelstudiootje. Hier zijn we echt de hele middag, mijn moeder en ik, mee bezig geweest, maar nu is het helemaal af en kunnen we hier samen gaan zitten journalen, knutselen en kan ik hier ook in alle rust televisie kijken en aan school en de blog werken. 

Woensdag zag er een beetje hetzelfde uit als de dinsdag. ‘s Ochtends aan school gewerkt en ‘s middags nog even de laatste dingen gedaan aan de zolder. Deze week had een aantal mindere dagen en daarom moest ik mijn prioriteiten stellen voor deze week en heb ik een aantal dingen niet gedaan, die ik eigenlijk wel voor ogen had. Dit vind ik zelf heel erg lastig en het liefst blijf ik toch doorgaan. 

Donderdagochtend moest ik naar de huisarts om te kijken hoe mijn begeleidingstraject eruit gaat zien. We hebben een aantal mogelijkheden besproken en thuis ben ik wat dingen gaan opzoeken over die mogelijkheden. ‘s Avonds heb ik de beslissing gemaakt hoe ik het zou willen en hier ben ik vrijdagochtend achteraan gaan bellen en nu wordt het als het goed is allemaal in gang gezet. Wat mijn traject nu precies gaat inhouden, moet nog worden bepaald. Er volgt binnenkort een pre-intake en daarna een intake en vanaf dan weet ik ook meer. Daarna zijn we door gereden naar de outlet in Roermond en heb ik samen met mijn moeder en zusje geshopt. Dit was erg gezellig, maar ook erg vermoeiend! 

Vrijdag was echt een dagje waarop ik flink wat dingen achter mijn laptop heb gedaan. Schoolopdrachten, reflectieverslagen, maar daarna ook eventjes foto’s geschoten voor de blog. ‘s Avonds zijn we begonnen met journalen op de zolder! We hadden The Voice Kids op staan, kaarsjes aan en daar zaten we dan met al onze knutselspulletjes. 

Zaterdag ben ik meestal aan het werk bij mijn weekendbaantje en zondag is vaak een rustig dagje met de voorbereidingen van de komende week. Mijn planner invullen, deze blogpost schrijven en daarna richting mijn vriend voor een nieuwe week stage. 

Een rustig weekje, wat ook echt eventjes nodig was, waar ik prioriteiten moest stellen & waar ik toch leuke dingen heb gedaan. 

Wat deed jij afgelopen week? 

Liefs, Suzanne

No Comments

Leave a Reply