Mijn lente wishlist

Voor mijn jurkjes, blousejes, blazers, rokjes en jasjes heb ik een kledingrek in gebruik. Dit zorgt ervoor dat ik deze items meteen in het zicht heb en direct kan zien wat ik allemaal heb, maar daarnaast scheelt het ook een hoop ruimte in mijn kledingkast. Eens in de zoveel tijd ga ik door de items die aan het rek hangen en doe ik items weg die niet meer mooi zijn of ergens kapot zijn. Toch moet mijn kledingrek weer aangevuld worden en daarom deel ik vandaag mijn wishlist met daarin jurkjes, jasjes & blousejes. 

Ik merk nu wel echt dat het per dag verschilt of ik al helemaal in de lente vibe zit of toch nog liever terug kruip in mijn winterkloffie. Het ene moment heb ik heel veel zin in de lente, dit zijn vaak de dagen dat het heel mooi weer is en de zon volop schijnt. De dagen waarop ik liever naar mijn truien grijp, zijn de dagen waarop het wat donkerder is buiten. 

Daarnaast merk ik dat ik het liefst nog een trui aantrek, maar al die donkere kleuren beu ben. Ik heb sinds een tijdje een lila vest, een onwijs dik, fluffy vest. Dit zorgt er wel voor dat ik het lekker warm heb, maar tegelijkertijd ook in de lente vibe terecht kom. Dat zie je ook bij de twee truien die op mijn wishlist staan. Beide toevallig met strepen! De bovenste gestreepte trui is van Repeat. Ik kende dit merk eerlijk gezegd nog niet, maar door alle nieuwsbrieven van Van Tilburg ontdek ik gemakkelijk nieuwe items en nieuwe merken. 

De tweede trui is van Moliin, ook dit merk kende ik nog helemaal niet. Ook deze trui ontdekte ik wederom via Van Tilburg. 

De rest van de items zijn alle vier een beetje in dezelfde tint. Alle vier dat roestige, perzikkleurtje. Dit trekt me steeds meer aan, hetzelfde geldt voor okergeel. Voorheen vond ik dit niets voor mezelf en ondertussen draag ik heel vaak mijn okergele trui, mijn okergele tasje en sjaaltje bij me. Het bovenste shirtje is van Maison Scotch, echt super simpel, maar heel leuk! De rok, dit vind ik echt zo leuk en zulke rokken heb ik al meerdere in mijn collectie, is van The Wild Babes. De twee tops, vind ik beide ook echt fantastisch, wellicht past het ook nog wel bij de rok (en anders kan je het met heel veel andere dingen ook leuk combineren), zijn van Ydence.

Er zitten een aantal items bij van Ydence. Ik ben de laatste tijd echt een beetje verliefd aan het worden op items van Ydence. Ik heb nu ook een hele leuke complete outfit gekocht bij Ydence voor mijn verjaardag! Waarschijnlijk komt ook deze week de nieuwe spring collectie online bij Ydence, dus dan wordt mijn wishlist nog meer aangevuld, ben ik bang!

Dit zijn de items waar ik mijn kledingrek mee wil gaan aanvullen én wellicht met nog wat meer items. Gedurende het hele jaar komen er langzaam dingen bij en verdwijnen er ook wat items. Dit gaat vaak heel geleidelijk en dat is ook met het aanschaffen van deze items. Ik hoop dit soort items vaak niet tegelijkertijd, maar vind het juist leuk om zo nu en dan iets nieuws aan te schaffen.  

Koop jij al je kleding in één keer of beetje bij beetje?

No Comments

Leave a Reply