Hoe combineer je verschillende riemen?

Je hoort vaak een tweestrijd als het gaat om riemen. De een die kan niet zonder en de ander draagt ze nooit! Ik ben zelf het eerste type. Ik kan niet zonder mijn riemen (ik heb er helaas maar twee, maar moet deze collectie eens uitbreiden). Ik draag ze heel graag in mijn jeans om mijn broek omhoog te houden, maar er zijn meer manieren om je riemen te dragen en het hoeft niet altijd een functie te hebben. Vandaag deel ik je wat outfit inspiratie om je op ideeën te brengen en je riemen wat meer te dragen. 

Ikzelf gebruik mijn riemen veelal om mijn broek omhoog te houden. Functioneel gebruik van mijn riemen. Daarnaast gebruik ik mijn riemen ook wanneer ze iets extra’s toevoegen aan mijn outfit. Bijvoorbeeld een outfit met een jeans waarbij de top in de jeans zit. Dit vind ik er persoonlijk mooier uitzien dan zonder riem. Het geeft net dat beetje extra’s. 

Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. Een mogelijkheid waar ik ook een groot fan van ben, is een riem dragen bij een jurkje. Deze jurk van Ydence is een perfect voorbeeld om te combineren met deze wikkelriem. Het is een losvallend jurkje en door de wikkelriem creëer je een mooie taille. Dit geeft meteen een andere uitstraling dan wanneer je dit jurkje draagt zonder een riem. 

Daarnaast draag ik het liefst mijn riemen in mijn jeans. Ik heb zelf basic riemen zonder printje, maar met printje ziet er ook super leuk uit. Dit is vooral heel leuk in combinatie met een effen top. Een effen top waarvan de kleur bijvoorbeeld terugkomt in de riem of waarvan de kleur in dezelfde kleurtoon is (soms is een totaal andere kleur ook juist leuk, dus kijk wat jijzelf leuk vindt). Hierbij is het leuk dat je de top in je jeans draagt, zodat je de riem beter kunt zien. Daarnaast kun je ook alleen het voorste gedeelte van je top in je broek dragen. 

Daarnaast vind ik het ook leuk om een riem te dragen bij een spijkerrokje. Eventueel in combinatie met dezelfde tops als op de jeans. Hiermee kun je ook alle kanten op, door het deels over de riem te laten vallen of helemaal in je rokje te stoppen. Hier kun je echt eindeloos mee variëren! Een bijkomend voordeel; je rokje blijft beter op zijn plaats dan zonder riem. 

Alle drie de riemen zijn afkomstig van Riemenenco, de jeans is van Only en de tops en het jurkje zijn van Ydence. 

Draag jij graag riemen?

 

No Comments

Leave a Reply