Nieuwe lay-out! (& een terugblik)

New month, new me! Afgelopen week is mijn nieuwe lay-out live gegaan en ik ben er echt onwijs blij mee. Dit was ik in het begin absoluut niet, ik vond het zelfs lelijk. Vervolgens heb ik er heel wat tijd in gestopt, heb ik flink wat aanpassingen gedaan en nu ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. Daarnaast kon ik me al niet meer heugen hoe mijn oude lay-out eruit zag toen de nieuwe online kwam. Daarom leek het me leuk om even terug te kijken naar mijn vorige lay-out en daarnaast ook naar de afgelopen twee blogjaren. 

Afgelopen twee jaar

2017 luidde ik in met een nieuwe lay-out en ik was daar helemaal happy mee. Ik had precies het idee wat ik wilde voor mijn lay-out en op dat moment koos ik voor een foto met bordeaux tinten erin. Daarbij sloot ik alle kleuren aan en ik was ready to go voor een nieuw jaar.

In de zomer heb ik toen een kleine switch gedaan naar blauwe tinten en zo zag mijn lay-out er toen uit. De lay-out had dezelfde basis als in begin 2017, alleen is de foto veranderd en heb ik de kleuren wat mee veranderd. Dat zie je nu niet terug op de foto, maar dit zat hem in de hele kleine details. 

In 2017 heb ik onwijs veel foto’s gemaakt, waaronder heel veel outfitfoto’s. Foto’s die ik nu bekijken en nog steeds prachtig vind. En jeetje zeg, wat was mijn haar daar lang! Ik heb op dit moment een streven om weer terug te gaan naar dat lange haar. 

In 2018 ben ik me net op wat andere dingen gaan focussen tijdens het bloggen. Ik schreef meer over lifestyle, productiviteit en efficiënt werken. Ik kwam toen ook met Focus Februari waarin ik iedere dag een blogpost postte over productiviteit en focus. Dit vond ik zo onwijs leuk om te doen, maar de lat lag op dat moment wel erg hoog (niet getreurd, Focus Februari komt ook dit jaar weer!). De reviews kwamen in het afgelopen jaar wat minder voor, maar de reviews die ik schreef gingen dieper in op de informatie die ik gaf én waren een stuk uitgebreider. 

Mijn nieuwe lay-out 

Nu 2019 van start is gegaan, werd het ook weer tijd voor iets nieuws. Ik wilde een nieuwe lay-out die ervoor ging zorgen dat ik weer helemaal gelukkig werd met hoe het eruit zag. Ik was een beetje uitgekeken op het vorige en ik vond het leuk om weer met iets aan de slag te gaan. Dit heb ik bijvoorbeeld ook met mijn make-up; ik ga door fases met eyeliner, lipstick en ooglooks en dat heb ik nu ook met mijn blog. 

Ik merk overigens dat ik met mijn lay-out vaak neig naar de kleuren die ik ook veel draag op dat moment. Twee jaar terug begon ik met bordeaux, wat ik op dat moment erg veel droeg in mijn kleding. Vervolgens sloeg ik over naar blauw en ook dat kwam op dat moment veel terug in mijn kledingkast. Nu ben ik helemaal weg van oudroze, lila en vergrijsde tinten en je kunt het dus ook al raden; dat zit nu in mijn nieuwe lay-out. Overigens ben ik altijd al dol op deze kleuren geweest en hebben deze altijd in mijn kledingcollectie gezeten, maar het is wel iets heel typisch. 

Dit is ‘ie dan! Wanneer je op mijn blog komt, wordt je overrompelt door alle foto’s. Dit is iets waar ik ook zeer trots op ben, alle plaatsjes die ik de afgelopen maanden heb geschoten (met heel veel lila, oudroze en paars). Tegelijkertijd is het ook minimalistisch doordat het zoveel wit is en de rustige header. Ook ben ik zo blij met deze letters (mijn vriend vind het overigens niks, haha!) en dit geeft ook mijn liefde voor handlettering weer.

Ik hoop de komende tijd fijn aan de slag te kunnen met het schrijven van blogposts. Iedere keer surf ik naar mijn blog om de lay-out met een nieuwe blogpost te bekijken. Ik hoop dat jij dat ook blijft doen en we er weer samen een aantal leuke jaren aan vast kunnen plakken! 

Wat vind jij van de nieuwe lay-out? 

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  februari 4, 2019 at 12:10

  Ziet er goed uit! Je homepage vind ik vooral erg mooi geworden. De foto’s springen echt in het oog. Tof ook dat een verandering aan je lay-out, hoe klein ook, echt voor nieuwe blogzin kan zorgen! 😀

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 4, 2019 at 20:05

   Inderdaad, zoiets kleins, maar voor je gevoel zo groot!

  Leave a Reply