Nog op mijn 2018 to-do lijst

De laatste week van 2018 is aangebroken en dat betekent ook dat mijn vakantie is begonnen! In die twee weken moet er een hoop gebeuren, waaronder nog een aantal dingen van mijn 2018 to-do list. 

Deze blogpost is trouwens geïnspireerd op de blogpost van Cynthia. Ik volg Cynthia, voorheen Misslipgloss, al jaren. Daarnaast maak ik ook van alles lijstjes. Het zorgt voor meer rust in mijn hoofd, ik vergeet op deze manier niets en het is fijn om alles van je af te kunnen schrijven. En nu deel ik mijn to-do list voor de komende twee weken met jou!

Allereerst ga ik lekker genieten van Parijs! De eerste week van de vakantie zit ik namelijk in Parijs samen met mijn vriend. We zijn vandaag vertrokken, hebben daarna drie dagen in Parijs en vrijdag gaan we weer terug naar huis. In Parijs ga ik dus volop genieten, kerst vieren samen en misschien zelfs wat shoppen.

Als ik terugkom van vakantie, wil ik hier direct een fotoboek van gaan maken. Ik vind het leuk om dit soort herinneringen vast te leggen in een fotoboek, maar daarnaast ook in mijn journal met hele verhalen en eventueel een metrokaartje van Parijs.

-Mijn vader had al gevraagd of ik hem nog kon helpen, dus we gaan na mijn vakantie het gas en stroom overzetten. 

– Blogs schrijven. Ik loop voor mijn gevoel echt achter de feiten aan. Ik heb nog zoveel leuke ideeën en producten die ik wil reviewen. De foto’s zijn al gemaakt en nu hoeft het alleen nog maar uitgeschreven te worden (sommige dingen moeten ook nog wat uitgebreider getest worden, maar dat kan ik ook mooi doen in mijn tweede week van de vakantie).

Daarnaast zie ik 30 december een goede vriendin weer en dan gaan we eens samen kijken hoe we een leuk project kunnen gaan vormgeven. We hebben al wat ideeën, maar alle losse flodders moeten nog een geheel gaan vormen. Vervolgens kunnen we ook aan de slag met dit project en kunnen we alles gaan uitwerken! Zin in!

31 december is het bij ons zoete inval voor de oliebollen die mijn vader ieder jaar maakt. Mijn vriend en ik brengen oudjaar vervolgens bij mijn ouders door en ik wil zorgen voor een aantal hapjes. Ik moet nog bedenken welke hapjes ik wil maken, boodschappen doen en daarna kokkerellen.

– Mijn bureau heb ik een kleine make-over gegeven met nieuwe lampen en accessoires en deze wil ik nog fotograferen voor een blogpost.

Na Oud & Nieuw heb ik twee dagen niets, dan wil ik over flink aan school werken; studeren, opdrachten afmaken en dan wil ik ook sowieso mijn eerste twee stageopdrachten af hebben en naar mijn stagebegeleider mailen.

4 en 5 januari moet ik werken en dan begint het gewone leventje weer en zal ik weer wat voorbereidingen moeten treffen voor school; planning maken, spullen verzamelen voor stage en weer volle bak aan de slag met studeren. 

Tussendoor wil ik ook nog even genieten van vakantie vieren. Rustig aan wakker worden, geen wekker zetten, films kijken en lekker tutten aan mijn make-uptafel. 

Voor iedereen hele fijne feestdagen! 

En wat staat er nog op jouw takenlijst voor 2018?

No Comments

Leave a Reply