Etos Limited Edition Kerst Collectie & mijn look!

Less is more geldt volgens Etos niet tijdens de decembermaand en dat is zeker waar. Als er een moment is in het jaar waarbij je kunt uitpakken met glitters, eyeliner, oogschaduw, highlighter en donkere lippen, dan is het in december. Etos komt speciaal daarom ook met een limited edition kerstcollectie uit met daarin producten waarmee je een prachtige kerstlook kan maken. Ik heb de producten uitgeprobeerd en ik ben er helemaal over te spreken. De look heb ik alvast gemaakt, maar met kerst maak ik ’em gewoon nog een keer na!

De limited edition kerstcollectie van Etos bestaat uit zo veel verschillende producten; mascara, glitter eyeliners, bronzing palette, face palette, body glitter, shimmering drops, lipsticks en zelfs geurkaarsen om jouw huis net zo lekker te laten ruiken als dat jij er met al deze producten uit ziet. Er zitten dus een heleboel producten in die je kunt gebruiken om een fantastische look te maken en dat heb ik gedaan!

Ik heb zelf al meerdere van dit soort Glitter Body Puff en dit is een heerlijk product om aan te brengen op je armen, benen of hals voor een mooi shimmery effect tijdens de feestdagen. Ikzelf gebruik dit alleen niet zo vaak, maar het effect is wel erg mooi! Zeker leuk om in huis te hebben en lekker te gebruiken. De Glitter Body Puff kost €4,99.

Wat is dit een pareltje toch! Ik zag dit palette in de winkels liggen en ik wist gewoon dat ik het moest zien te bemachtigen. Het jammere aan dit soort producten is dat het ontzettend snel uitverkocht is en dan grijp je mis. Uiteindelijk kreeg ik het palette opgestuurd en daar ben ik echt super blij mee. Er zit namelijk een hele mooie bronzer en highlighter in en beide zijn prachtig van kleur én hebben een hele mooie finish en intensiteit. Het Bronzing Palette kost €6,99.

Naast het Bronzing Palette mag dit Face Palette niet ontbreken. Het Face Palette bestaat uit twee mooie blushes, een peachy blush en een roze blush. Daarnaast vier prachtige oogschaduwkleuren en een highlighter (die je tevens ook op de ogen kunt aanbrengen). Het is een lichte kleur voor de ogen, een medium kleur en twee donkere paarse kleuren. Echt prachtig om een mooie look mee te maken. De dekking is trouwens echt geweldig. Je creëert gemakkelijk diepte in je ooglook en de blush straalt van je wangen. Het Face Palette kost €7,99.

De mascara’s van Etos zijn altijd top. Ze geven in een simpele handomdraai een heleboel volume aan je wimpers en dat geeft een heel mooi resultaat aan de hele look. De mascara is diepzwart en geeft een mooi resultaat, maar gaat niet klonteren en separeert de wimpers perfect. De mascara breng je trouwens ook heel gemakkelijk aan, je hoeft niet extreem voorzichtig te doen of meerdere lagen aan te brengen, het is direct perfect! De mascara kost €4,99.

De collectie bevat drie verschillende lipsticks, waaronder deze ‘Sparkle away’. Dit is een lipstick met een gouden glitter die je als topcoat aanbrengt over een andere lipstick. Dit geeft een heerlijk feestelijk effect. De lipstick moet echt over een andere lipstick heen gedragen worden voor een subtiel effect, maar het ziet er zeker leuk uit.

Daarnaast hebben we ook nog twee andere lipsticks in de collectie, waaronder een klassiek rode kleur en een donkerbruine kleur met een fijne glitter. Beide kleur zijn erg mooi, klassiek en staan prachtig. Dit soort donkere lipkleuren zorgen voor een chique look voor de kerstdagen. Alle drie de lipsticks kosten €3,99.

Uiteindelijk heb ik er deze look van gemaakt. De ooglook is gemaakt met de kleuren uit het Face Palette van Etos en highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek komt uit het Brozing Palette van Etos. Daarnaast heb ik een eyeliner aangebracht van Trend It Up en de mascara van Etos gebruikt.

Op mijn gezicht heb ik de Rimmel Lasting Finish 25hr Medium Coverage Foundation aangebracht met op wat oneffenheden en onder de ogen de Catrice Liquid Camouflage Concealer. Dit alles heb ik gefixeerd met een fixing powder van Etos (niet uit de limited edition collectie). Op de jukbeenderen heb ik de Shimmering Drops aangebracht. Ik heb de bronzer en highlighter uit het Bronzing Palette gebruikt en de blush uit het Face Palette. Op de lippen draag ik MAC Captive.

Ik ben zelf erg tevreden met de look en ik denk zelfs dat de paletten mee gaan op vakantie om dezelfde kerstlook te maken in Parijs. Je hebt aan deze twee palette genoeg voor een ooglook en de rest van je gezicht. Het enige wat je mist is de basis, de lippen en de mascara, maar dan ben je ook volledig klaar. Ik ben helemaal blij met deze producten uit de limited edition kerstcollectie van Etos.

Wat voor make-up draag jij met kerst?

No Comments

Leave a Reply