Luxe probleem | 3 redenen waarom ik een iPhone 8 zou willen

Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet meer weg te denken. Veel mensen hebben geeneens een vaste telefoon in huis en doen tegenwoordig alles met hun mobiele telefoon. Je kunt het zo gek ook niet bedenken en het kan met je telefoon. Prachtige foto’s maken, het houdt jouw afspraken bij en het vervangt je navigatiesysteem in de auto. Je kunt er tegenwoordig alles mee! Mijn abonnement verloopt alleen binnenkort en dan kom je weer voor een nieuw dilemma, en tegelijkertijd een luxe probleem, te staan. Wat nu?! 

Wanneer je abonnement afloopt, zijn er een aantal dingen waar je voor kunt kijken. Een van de belangrijkste dingen; schaf je een nieuwe telefoon aan bij je abonnement en houd je deze telefoon? Ik krijg zelf altijd een beetje stress van deze keuze. Ik ben nog steeds hartstikke blij met mijn telefoon, maar een nieuwe telefoon krijgen, is natuurlijk ook ontzettend leuk. Zelf vind ik het altijd fijn om de voors- en tegens op een rijtje te zetten om mijn beslissing te maken en dat wil ik samen met jou doen voor de iPhone 8.

3 redenen waarom ik een iPhone 8 zou willen

Reden 1: Een betere camera 

Het liefst maak ik overal foto’s van, maar mijn camera van mijn telefoon is niet zo geweldig als die van de iPhone 8. Wanneer ik foto’s maak voor de blog of wanneer ik foto’s maak voor anderen, gebruik ik mijn spiegelreflexcamera. Dit is een hele grote camera die ik dan mee sjouw en waar ik de foto’s mee maak, maar hoe handig is het als jij met jouw telefoon zulke prachtige plaatjes kan schieten?! Een van de iPhone 8 specs is de onwijs goede camera en goede selfiecamera. Ik hou van mooie foto’s, dus 1 en 1 is iPhone 8.

Reden 2: Die gaat nog zeker een tijd mee

Mijn telefoon is al wat jaartjes oud, maar doet het op dit moment nog super goed. Echter, ik weet niet hoe lang dit nog zo zou zijn. Wanneer ik een nieuwe telefoon aanschaf, ben ik het moment voor dat mijn iPhone 6 het zal begeven. Belangrijk om hierbij te kijken wat het voordeligste is, maar ook of je het geld op dat moment kunt missen. Daarnaast kun je ook bij de verschillende providers kijken wat het voordeligst is. Zo is T-Mobile de grootste telecom aanbieders voor consumenten en zakelijke klanten. Een fijne provider is natuurlijk naast een nieuwe telefoon ook erg belangrijk. T-Mobile heeft een groot aanbod aan telefoons en je kunt je abonnement samenstellen naar jouw budget/wensen.

Reden 3: Draadloos opladen / Een groot geheugen

De laatste reden zijn er eigenlijk twee. De iPhone 8 kun je namelijk draadloos opladen. Klinkt heel tof, maar geen idee hoe je dit eigenlijk gaat gebruiken, maar wie weet ik het heel handig, haha! Daarnaast heeft de iPhone 8 een groot geheugen en dit is een probleem waar ik nu wel eens tegenaan loop. Mijn telefoon heeft namelijk niet zo’n ontzettend groot geheugen en hij raakt snel vol met alle applicaties, foto’s en berichten. Wanneer je een groter geheugen hebt, hoef je niet iedere keer je telefoon na te kijken en foto’s over te zetten op je laptop of harde schijf.

Dit is het luxe probleem waar ik op dit moment mee kamp. Écht een luxe probleem, maar wel iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Zelf vind ik het altijd prettig om de voor- en nadelen naast elkaar te leggen en vanuit daar een beslissing te maken. Niet alleen bij zo’n keuze, maar ook een keuze rondom afspreken met een vriendin, studiekeuzes en noem maar op. Een nadeel is trouwens dat ik net een nieuw hoesje heb voor mijn iPhone 6 van KuduStore, maar ik kan wel weer leuke hoesjes gaan scoren voor een nieuwe telefoon. Dilemma’s, dilemma’s!

Herken jij dit luxe probleem en hoe ga jij ermee om?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    december 13, 2018 at 15:37

    Ik vind dat draadloze opladen zo ontzettend handig! Op m’n bureau ligt een draadloze oplader. Handig dat ik m’n telefoon daar maar gewoon op hoef te leggen en dat hij dan vanzelf oplaadt. Het kabelkluwen is namelijk al meer dan groot genoeg, haha.

  • Leave a Reply