Acnevrij met kerst | Bioré Micellair Reinigingswater

Kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat we al wat voorbereidingen moeten gaan treffen. Zelf mag ik gaan nadenken over welke films ik ga downloaden om in de bus te kijken naar Parijs en welk oogschaduwpalette ik mee neem voor die dagen en welke skincare producten. Een van die producten is me al duidelijk geworden en die gaat zeker mee, namelijk deze Micallair Reinigingswater van Bioré. Ik wil namelijk een mooie, frisse en acnevrije huid en daar helpt deze reinigingswater aan mee.

Een mooie, schone huid willen we allemaal en het liefst met zo min mogelijk werk. Overal zie je producten voorbij komen die ergens goed voor zijn; de een reinigt, de ander verzorgt, de ander is tegen acne en de ander zorgt voor een stralende huid. Door de bomen zien we het bos haast niet meer. Voor ons gevoel kost het soms zoveel tijd om de huid te reinigen, te verzorgen en de make-up er altijd van af te halen. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn met deze Micellair Reinigingswater van Bioré met houtskool.

Het Micellair Reinigingswater is een alles-in-1 oplossing die je huid reinigt en verfrist. Het Micellair Reinigingswater is speciaal voor de normale tot vette huid bedoeld en verwijdert vel en vuil uit de poriën, neemt overtollig vet op én verwijdert zelfs hardnekkige make-up. Ikzelf gebruik het Micellair Reinigingswater nu een tijdje en mijn huid is zo mooi schoon, straalt en mijn poriën zijn niet meer verstopt.

Ik gebruikt het Micellair Reinigingswater iedere ochtend en avond door een watje over mijn gezicht te halen. Wanneer ik oogmake-up wil verwijderen, kan dit ook heel gemakkelijk met het Micellair Reinigingswater. Je houdt het watje een paar seconde op je ogen en het vliegt er vervolgens van af! Daarnaast heb ik gemerkt dat ik nu een stuk minder last heb van onzuiverheden, zelfs tijdens mijn menstruatie.

Ingrediënten: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Polysorbate 20, Decyl Glucoside, PEG-12 Laurate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Isododecane, Citric Acid, Parfum, Benzophenone-4, Charcoal Powder, CI 61570, CI 60730, CI 15510.

Dit is nu één product van Bioré, maar Bioré heeft meer producten met houtskool tegen acne en onzuiverheden. Ik heb zelf al meerdere producten geprobeerd en ben er zeer over te spreken. Lees hier de review van de andere producten. Ik merk wel dat mijn huid het beste reageert op het Micellair Reinigingswater, omdat mijn huid toch een stuk gevoeliger is. Mijn huid is gelukkig absoluut niet geïrriteerd na gebruik van het reinigingswater en dus ook zeker een aanrader voor de gevoelige huid.

Bioré Micellair Reinigingswater met houtskool is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8,99 (300 ml).

Ben jij bekend met het Micellair Reinigingswater met houtskool van Bioré?

1 Comment

  • Reply
    Jeanelle
    december 10, 2018 at 08:09

    Ben nog niet bekend ermee, maar klinkt wel erg interessant.

  • Leave a Reply