Een leuke gift voor iedereen!

Afgelopen week ontving ik een ontzettend leuk pakketje. Ik kon het niet laten om het niet met jullie te delen, want mocht je nog opzoek zijn naar een leuk cadeautje voor de feestdagen, dan is dit een heel leuk cadeautje voor je vriend, vader, moeder, broertje, collega, voor iedereen! Het is bruikbaar voor iedereen en je kunt het personaliseren naar eigen smaak. Ik heb het natuurlijk over deze leuke houten iPhone hoes

De iPhone case is gemaakt door Kudu. Zij zijn een jong bedrijf en maken hippe, stijlvolle en stoere telefoonhoezen. Het zijn houten, handgemaakte telefoonhoezen waarop je je eigen design kan laten maken of de Kudu line. Het zijn hoezen met een opvallend design, maar absoluut niet lomp en hij ligt lekker in de hand.

Ik ontving zelf dus ook een mooie hoes en ik ben er echt heel blij mee, zeker ook omdat er mijn eigen logo op staat en hoe leuk is het om zoiets te ontvangen! Wanneer je op de site rondkijkt, zie je ook verschillende soorten houtsoorten met allemaal hun eigen karakter. Zelf ben ik gegaan voor de Intelligence case wit. Dit is een vrije donkere kleur hout, namelijk van walnoothout. Daarnaast komen de van nature aanwezige groeven nog zichtbaarder door het oliën en dit geeft een heel mooi effect.

Ben jij nog opzoek naar een leuke iPhone of Samsung hoes voor jezelf of iemand anders, bij Kudu vind je ontzettend leuke gepersonaliseerde iPhone & Samsung hoezen. Zo kun je net als ik een hoes creeëren met een logo van een (eigen) bedrijf, de naam van degene of het Kudu line.

Wat vind jij van deze houten hoes als cadeau?

1 Comment

  • Reply
    Luxe probleem | 3 redenen waarom ik een iPhone 8 zou willen - Suzanne Elisa
    december 13, 2018 at 11:51

    […] afspreken met een vriendin, studiekeuzes en noem maar op. Een nadeel is trouwens dat ik net een nieuw hoesje heb voor mijn iPhone 6 van KuduStore, maar ik kan wel weer leuke hoesjes gaan scoren voor een […]

  • Leave a Reply