Clinique Skincare & Mascara Review

Al jaren gebruik ik producten van Clinique. Jaren geleden begon ik met een lipproduct en ondertussen gebruik ik ook skincare. Afgelopen week ontving ik een aantal nieuwe producten van Clinique en ik wil mijn eerste indruk van deze producten met je delen. 

De drie producten die ik van Clinique ontving, zijn de Take The Day Off Make Up Remover, de Dramatically Different Hydrating Jelly en de High Impact Mascara. Drie producten die nog onbekend zijn voor mij, maar ondertussen heb ik ze een tijdje gebruikt en wil ik mijn mening erover delen. Ik heb zoals ik al zei al wat ervaringen met de producten van Clinique. Ik heb meerdere lipproducten (gehad), mascara’s gebruikt en daarnaast verschillende skincare producten. Echter, al deze producten zijn nieuw voor mij.

Take The Day Off Make Up Remover

Ik heb altijd een haat-liefde verhouding met make-upremovers. De ene keer droogt het mijn huid uit, irriteert het mijn huid en de andere keer krijg ik de mascara er niet af geboend. De eerste keer dat ik deze make-upremover gebruikte, was ik meteen enthousiast! Het verwijdert gemakkelijk mijn make-up, laat geen vettig laagje achter, maar zorgt wel voor een zachte huid. Afhankelijk van het soort product en ingrediënten kijk ik hoe ik het product gebruik. Dit is een olieachtige remover en bedoelt voor de ogen, wimpers en lippen. Hier is hij ook echt perfect voor! Hij haalt alle make-uprestjes weg en zorgt voor een zachte huid. Ik heb hem afgelopen keren echter ook gebruikt op mijn wangen en zelfs daar vind ik hem heel prettig! Dit is natuurlijk heel sterk afhankelijk van jouw huidtype en hoe jij reageert op olieachtige producten, maar voor mij is het prima te doen!

Ingrediënten: Water\Aqua\Eau , Isohexadecane , Dimethicone , Cyclopentasiloxane , Trisiloxane , Peg-4 Dilaurate , Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride , Hexylene Glycol , Sodium Chloride , Potassium Phosphate , Dipotassium Phosphate , Dipotassium Edta , Phenoxyethanol

Dramatically Different Hydrating Jelly

Ik gebruikte het product van de week voor het eerst en dit deed ik voordat ik mijn make-up aanbracht. Ik verdeelde het over mijn huid en het gaf een soort verkoelend effect. Ik masseerde de jelly in en mijn huid voelde meteen heel fris en fijn aan en het plakte niet. Ik bracht vervolgens mijn make-up erover aan en ik dacht niet meer na over het product dat eronder zat. ‘s Avonds na het reinigen herhaalde ik deze stap en het gaf weer hetzelfde resultaat. De volgende ochtend werd ik wakker, keek in de spiegel en wauw! Mijn huid straalde. Mijn huid zag er heel egaal uit, voelde zacht en gehydrateerd en toen wist ik dat het door deze hydrating jelly kwam. Mijn huid straalde helemaal en ik dacht bij mezelf; vandaag wordt een dag zonder make-up, zo goed ziet het eruit! Een heel fijn product waar ik voorlopig niet meer vanaf ga stappen!

Ingrediënten: Water\Aqua\Eau , Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane , Butylene Glycol , Glycerin , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Gelidiella Acerosa Extract , Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D’Orge , Padina Pavonica Thallus Extract , Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake , Sucrose , Caffeine , Sodium Hyaluronate , Hydroxyethyl Urea , Hydrolyzed Rice Extract , Sorbitol , Sodium Polyaspartate , Ppg-6-Decyltetradeceth-30 , Ethylhexylglycerin , Propylene Glycol Dicaprate , Caprylyl Glycol , Trehalose , Polysorbate 80 , Carbomer , Sodium Hydroxide , Hexylene Glycol , Citric Acid , Sodium Citrate , Disodium Edta , Phenoxyethanol

High Impact Mascara

Ik heb zelf al ervaringen met de mascara’s van Clinique, maar de High Impact Mascara is nieuw voor mij. De andere mascara’s die ik heb getest waren erg prettig en dat verwachte ik dus op voorhand ook van deze mascara.

De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers lekker lang worden en veel volume krijgen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een bril draagt, want dan vallen ze toch wat meer weg. Daarnaast is hij niet zwart, maar zwart/bruin. Dit geeft al een rustiger effect op je gezicht.

Ik ben weer positief over de producten van Clinique en ik blijf ze voorlopig nog een tijdje gebruiken!

Wat is jouw favoriete product van Clinique?

No Comments

Leave a Reply