LÕU.YETU x L’OCCITANE GIFTSET

Zeker tijdens deze laatste twee maanden van het jaar zie je regelmatig leuke gifts voorbij komen, gifts die je krijgt bij een bestelling of aankoop vanaf een bepaald bedrag. Hartstikke leuk dit soort extraatjes om aan iemand cadeau te maken of als gift voor jezelf. Op dit moment komt ook L’OCCITANE in samenwerking met LÕU.YETU met zo’n leuke giftset. Ik ben zelf ontzettend blij met de giftset en hoe hij eruit ziet, laat ik je nu zien! 

Al die extra cadeautjes zijn hartstikke leuk. Vaak koop je voor iedereen cadeautjes en vergeet je jezelf een beetje en daarom zijn deze geschenksets bij een aankoop zo leuk. L’OCCITANE is speciaal voor deze geschenkset een samenwerking aangegaan met LÕU.YETU. Samen komen ze met deze geschenkset om jouw zachte, verzorgde handen en een mooie kettinkje om de hals te bezorgen. Ikzelf kreeg de mail waarin de informatie stond over dit geschenkset en ik heb direct vanaf het moment dat het kon een bestelling geplaatst. Ik vond dit zo leuk!

Voor dit kettinkje (en natuurlijk de handcrèmes) deed ik het. Het zit namelijk zo, bij een bestelling of aankoop in de L’OCCITANE boetieks vanaf €15,- krijg je het geschenkset cadeau. Ik heb zelf de bestelling geplaatst om mezelf al te verrassen met een leuk cadeau voor de decembermaand, maar nu heb ik een kleinigheidje extra. Wat ik precies gekocht heb, hou ik nog even achter, want hier komt binnenkort ook een leuke review over online.

Ben je van plan om nog een aankoop te doen bij L’OCCITANE voor jezelf of voor de decembermaand, bij een aankoop vanaf €15,- kun je de code LOUYETU18 gebruiken en dan krijg je deze geschenkset erbij. Zeker de moeite waard!

Houd jij van deze geschenksets bij je aankopen?

 

No Comments

Leave a Reply