Goede voornemens voor de rest van het jaar

We gaan langzaam richting het einde van 2018 en terwijl dit nog heel ver weg klinkt, is het weer zo hier en zitten we al in 2019. Vaak begin ik het jaar met goede voornemens, maar eigenlijk kun je die elk moment van het jaar beginnen en daar ben ik ook zeker voorstander van. Wanneer je uit gaat stellen, komt het er toch niet zo gauw van. Begin dit jaar heb ik me voorgenomen om twee keer in de week te sporten en dit is me ook ontzettend goed af gegaan en zo waren er nog een aantal voornemens. Op dit moment zijn er ook een aantal voornemens waar ik me graag de rest van dit jaar (en wellicht volgend jaar) aan wil gaan houden. Kijk je mee welke dit zijn? 

Suzanne-Elisa.nl

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, is het een stuk rustiger op de blog. Een tijdje terug schreef ik hier ook een blogpost over, alles staat nu even op een lager pitje. Een goed voornemen voor mij is om alles weer even op een rijtje te krijgen en voor de komende tijd leuke content te creëren. Voor de decembermaand heb ik hele leuke ideeën op de planning staan, die ik nu langzaam wil gaan uitwerken. Daarnaast ga ik ook achter de schermen aan de slag met Suzanne-Elisa.nl, dit is iets wat deze maand al langzaam gaat beginnen, maar ook zeker volgend jaar nog door zal gaan.

Energy Journal

Daarnaast heb ik een tijdje terug de Energy Journal opgestuurd gekregen om uit te proberen en te reviewen. Dit is echt iets voor mij, een journal/dagboek bijhouden en dit keer hoef ik hem alleen maar in te vullen en verder niet te versieren (zoals ik bij mijn eigen journal wel doe). Deze ga ik de komende tijd dus ook mooi bijhouden, zodat ik er een goede mening over kan vormen en deze binnenkort met je kan delen. Het is de bedoeling dat ik iedere avond even terugblik op de dag. Ik wil dit dus ook iedere avond doen met de Energy Journal en voor volgend jaar eventueel ook nog. Volgend jaar ga ik ook de Purpuz Planner gebruiken, waarbij ik ook moet gaan terugblikken op mijn dagen, dus ook dan moet het in mijn ritueel komen.

Financieel

Daarnaast financieel… Ik heb afgelopen week mijn vakantie geboekt voor in december (yeahh!!), maar dat betekent wel dat ik flink wat geld heb uitgegeven en moet gaan sparen om een heleboel leuke dingen te kunnen doen in Parijs. De komende maanden is het dus weer even flink sparen en niet té veel geld uitgeven aan onzinnige dingen.

Poetsen en opruimen

Op mijn ’19 goals to 2019′-list staan een heleboel doelen die je hier ook al voorbij hebt zien komen; de blog, mijn studie en stage, maar daarnaast ook poetsen en opruimen. Ik ben weer bezig met de grote schoonmaak, maar deze heb ik opgedeeld in een aantal stapjes (namelijk alle verschillende kasten/categorieën in mijn slaapkamer). De grootste categorie is al opgeruimd en gepoetst, maar er volgen nog een aantal kasten/categorieën die nog moeten gebeuren de komende weken.

Studie

Daarnaast wil ik nog even flink doorwerken aan mijn stageopdrachten. Ik heb al een heel mooi begin gemaakt en hier wil ik even mee verder. Ik weet wat de planning is, ja duh.. die heb ik zelf gemaakt en hier wil ik me ook echt even aan gaan houden. Daarnaast begint aankomende maandag periode 2 alweer op school en net als vorige periode wil ik ook alle literatuur weer netjes bijhouden. Afgelopen periode deed ik de literatuur voorafgaand aan de lessen lezen en dit keer wil ik proberen om dit daarna te doen en direct te verwerken. Ik ben benieuwd hoe dit me gaat bevallen en dan kan ik het volgende periode weer zo doen (of juist niet).

Dit zijn de dingen waar ik me de komende paar weken nog mee bezig ga houden tot aan 31 december, maar veel dingen komen ook volgend jaar gewoon weer terug en zal ik dan ook nog zoveel mogelijk blijven doen.

Welke voornemens heb jij nog voor jezelf?

No Comments

Leave a Reply