Persoonlijke update | Studeren, ontwikkeling en slapen

De afgelopen twee weken is het even wat rustiger geweest op de blog en dat kwam doordat andere dingen even om mijn tijd en energie vroegen en mijn energie daarna helemaal op was om nog een blogpost te schrijven. Ik heb hele leuke ideeën klaarstaan en producten om te testen. Deze blogposts en reviews houden jullie nog allemaal van me tegoed, maar er waren even wat andere dingen gaande waardoor het hier wat stiller was. Daarom is het even tijd voor een persoonlijke update, even bijpraten over alles, even ouderwets wat typen en dat met jullie delen. 

Ik ben al de hele middag bezig met het typen van een verslag over mijn ontwikkeling voor mijn studie. Dit was een vrij eenvoudig verslag om te schrijven, je kunt namelijk uit eigen ervaringen een verhaal schrijven en vanmiddag dacht ik even: “Oh, wat is dat toch weer eens fijn!”. Ik kan daar zo van genieten, gewoon een verhaaltje tikken en daarom dacht ik ook aan deze blogpost. Het werd weer eens tijd om even achter mijn laptop te zitten en gewoon een verhaaltje te tikken over de dingen die mij op dit moment bezig houden. Het nu trouwens zaterdag (gisteren voor jullie als je dit op zondag leest) en normaal gesproken komt er op de zondag nooit een blogpost online, maar ik vond het wel het juiste moment om deze blogpost zo snel mogelijk online te zetten.

Afgelopen week heb ik herfstvakantie gehad en hierin heb ik best wel wat (leuke) dingen gedaan. Ik ben samen met mijn moeder een dagje naar Maastricht geweest en we zijn samen boodschappen gaan doen in Duitsland. Daarnaast ben ik ook drie dagdelen gaan werken en voor de verandering ben ik op de zaterdag eens vrij! Ik heb deze week dus echt een weekend van twee dagen, dat is eens wat anders. Ik ben alleen wel heel blij dat ik vandaag (zaterdag) vrij ben, want ik moet flink aan de bak voor school. Over anderhalve week heb ik namelijk tentamen en ik moet even flink leren en nog wat kleine puntjes op de i zetten in mijn verslagen. Ik ben heel erg benieuwd hoe me dit zal gaan, ik heb voor nu namelijk nog geen idee wat ik kan verwachten (dit had ik iedere keer bij mijn tentamens en iedere keer kwam het goed).

Voor de rest ben ik de afgelopen week tijdens mijn vrije ochtenden/middagen bezig geweest met school. Alles is voor nu zo goed als af en moet ik me alleen nog maar voorbereiden op mijn tentamen en een aantal gesprekken. Daarnaast heb ik aankomende week ook mijn begingesprek op stage. Dit is een oriënterend gesprek met mijn begeleider van school en stage waarin mijn plan voor aankomend jaar besproken word. Hier ben ik zelf al tevreden over en stage heeft het ook goed gekeurd, dus dit moet goed komen, denk ik!

Daarnaast ben ik op dit moment bezig met alle gezondheidsonderzoeken die er plaats vinden en slaap ik buiten het studeren ontzettend veel! Alle energie die ik heb probeer ik ook goed te benutten om aan school te werken en flink te kunnen studeren. Voor nu is dat dus mezelf houden aan een hele strakke planning en flink focussen.

Dit is eigenlijk hetgeen waar ik mezelf mee bezig houd… Mijn bullet journal helpt me hier trouwens ontzettend bij. Ik ben heel veel bezig met plannen en lijstjes maken in mijn journal, fijn om die altijd bij de hand te houden. Dit vind ik nu ook heerlijk om tussen het studeren te doen; een beetje in mijn journal werken.

Heb jij binnenkort nog tentamens en waar ben jij de laatste tijd zoal mee bezig?

1 Comment

  • Reply
    Goede voornemens voor de rest van het jaar - Suzanne Elisa
    november 10, 2018 at 06:00

    […] wellicht gemerkt hebben, is het een stuk rustiger op de blog. Een tijdje terug schreef ik hier ook een blogpost over, alles staat nu even op een lager pitje. Een goed voornemen voor mij is om alles weer even op […]

  • Leave a Reply