8 x wat mee gaat naar mijn eigen huisje

Door de jaren heen heb ik heel wat leuke spulletjes verzameld in mijn slaapkamer en op de zolder. Spullen die ik toen leuk vond en een aanwist waren voor mijn interieur. Een heleboel spullen hoef ik niet perse mee naar mijn eigen huisje, maar er zijn ook spullen waarvan ik nu zeg dat ze perse mee moeten wanneer ik op mezelf ga wonen. Vandaag deel ik 8 van dit soort items.

Mijn beautykasten

Ik heb op het moment twee beautykasten in huis staan van Ikea, welke overigens ook fungeren als nachtkastje. Dit zijn de kasten uit de Malm serie met drie lades, in totaal dus zes lades die ik heb gevuld met beautyproducten (make-up, verzorgingsproducten, parfum en producten en tools voor het haar), rommeltjes en ondergoed. Deze kasten zijn erg simpel, maar wel ideaal voor in huis. Wanneer ik ze meeneem als ik op mezelf ga wonen, moet ik ze wel een keer heel goed reinigen en wellicht een likje verf geven. Door alle make-up die erin zit en omdat ik bij de kast mijn make-up zit te doen, is hij niet meer zo stralend wit als daarvoor. Misschien krijgen ze wel een ander kleurtje en leuke greepjes.

Wereldkaart aan de muur

Mijn vriend en ik willen heel graag één of meerdere wereldkaarten in huis hebben. We hebben er ondertussen al twee en deze neem ik ook heel graag mee wanneer ik een eigen huisje heb. Daarnaast heb ik ook een hele mooie foto van mijn zusje en mij op een plaat van aluminium, ik ben alleen bang dat ik deze niet mee krijg van mijn ouders, want hij hangt nu zo mooi in de keuken. Een Fotoopglas.nl lijkt me trouwens ook heel leuk, wellicht een foto van mijn vriend en mij of uiteindelijk van onze kindjes. Hoe leuk is dat?!

wat mee gaat naar mijn eigen huisjeMijn kapstok

Toen ik bezig was met mijn room make-over begin dit jaar heb ik een hele leuke kapstok mogen ontvangen. Deze kapstok hangt nu dus in mijn slaapkamer, maar ik vind hem zo ontzettend leuk! Ik zie hem ook al in mijn hal hangen met mijn mooiste jassen! Natuurlijk is een kapstok ook heel functioneel en iets wat je vanaf het begin moet hebben en ik heb dan meteen een hele leuke!

Mijn bureaustoel

Hetzelfde geldt voor de bureaustoel. Dit is een prachtige stoel waar ik in ga zitten als ik aan mijn bureau zit om voor school te werken, aan het bloggen ben, creatief bezig ben in mijn bullet journal, maar zelfs ga zitten om een boek te lezen. Het is een prachtige stoel voor aan een bureau, maar ook heel mooi om in een leuk hoekje neer te zetten bij een boekenkast.

Houten hart

Het houten hart, dit hart is dus gemaakt van goud (duhh) en hangt al jaren in mijn slaapkamer boven mijn bed. Mijn vader heeft het gemaakt, mijn moeder is gaan verf gaan gooien voor de verfvlekken en uiteindelijk hangt het er nog steeds. Ik vind het zo leuk om iets wat we zelf hebben gemaakt en wat zo leuk is geworden bij me te houden. Dit hart wil ik dus het liefst ook meenemen wanneer ik op mezelf ga wonen voor wederom boven mijn bed.

wat mee gaat naar mijn eigen huisjeDe zwarte wandlamp

Deze lamp heb ik ook gekregen bij mijn room make-over met toen al de gedachte; deze neem ik mee. Het is een hele mooie lamp die een stoere look geeft aan mijn slaapkamer, maar ook perfect past in een woonkamer of hal (bij de kapstok!). We hebben er toen een lang snoer aan gemaakt, zodat hij overal gemakkelijk kan hangen en ook ideaal om hem zo mee te nemen naar een nieuw huisje.

Mijn bed

Dit zal in mijn eerste huisje niet zo zijn, maar het liefst neem ik mijn bed mee. Eventueel als logeerbed voor de gaande en de komende, maar daarnaast is het nog steeds een heel leuk bed voor eventueel mijn kindjes. Dit is wel heel ver weg nog, maar you never know. Het is een wit stalen bed van Ikea van jaren terug.

Decoratie

Daarnaast heb ik ook heel veel decoratie die ik eventueel zou willen meenemen. Zo heb ik in mijn slaapkamer een krukje en een rietenmand staan die ik heel leuk vind, maar ook heb ik hele mooie waxinelichtjes. Van die kleine dingen die toch heel leuk zijn om mee te nemen en meteen sfeer geven aan je huis.

Dit zijn de items die ik graag mee zou willen nemen als ik op mezelf ga wonen/samen ga wonen. Ondertussen ben ik ook al vanalles aan het verzamelen voor de uitzet en dit stapelt zich op op de zolderkamer en gaat natuurlijk ook mee.

Ben jij aan het kijken voor een eigen huisje?

No Comments

Leave a Reply