Mijn sneaker wishlist & mijn liefde voor sneakers

Wanneer je voorheen Suzanne zei, zei je laarsjes. Ik was altijd een enorme fan van laarsjes (met hak). Dit is alleen de afgelopen twee/drie jaar veranderd en sindsdien heb ik steeds meer interesse in sneakers. Daarom vind ik het eens tijd worden om mijn liefde voor sneakers met je te delen, waarom is die ontstaan en welke sneakers staan er op dit moment op mijn wishlist? 

Mijn liefde voor sneakers

De liefde voor sneakers is de laatste jaren ontstaan. Op de basisschool droeg ik graag sneaker, maar begon ik ook al snel interesse te krijgen in laarsjes. Ik vond laarsjes heerlijk warm, je hoefde niet na te denken over de sokken die je erin droeg (ik kon ongegeneerd voor de meest opvallende sokken gaan tot aan mijn oksels!) en het stond altijd netjes. Die liefde voor laarsjes bleef zo door gaan en uiteindelijk werden het laarsjes met hak. De laarsjes met hak heb ik heel lang gedragen, op die manier kon ik mijn lengte iets corrigeren, maar daarnaast vond ik laarsjes ook super leuk. Nog steeds vind ik laarsjes heel leuk en in de winter draag ik ze dan ook heel graag, maar sneakers zijn ook steeds meer op de voorgrond gekropen. Dat ik klein ben, heb ik ondertussen voor lief genomen en nu kies ik vaker toch voor iets comfortabels en dan kom je toch al snel op sneakers terecht. Gemak, onder rokjes, broeken, pantalons & jurkjes, heel veel soorten en ze zitten heerlijk.

Mijn sneaker wishlist

Heel toevallig zijn alle sneakers van Nike en waar dat aan ligt, I don’t know. Ik heb op het moment ook helemaal geen Nike sneakers meer in mijn collectie, dus ik verwacht dat mijn hartje weer schreeuwt om dit merk in mijn collectie. Ik merk zelf dat ik een zwarte Nike sneaker nog heel erg mis en daarom staan er ook twee paar op mijn lijstje, namelijk Nike Women’s Air Force 1 LO Black/White en Nike Women’s Air Force 1 ’07 ESS Black/White. Beide vind ik het hele mooie sneakers die mij ook geweldig lijken onder een pantalon!

Daarnaast valt mijn oog de laatste tijd ook telkens op het olijfgroene. Zo vind ik de Nike Women’s Internationalist Premium Neutral Olive/Summit White prachtig, maar eveneens de Nike Women’s Air Force 1 ’07 Premium LX Neutral Olive/Metallic Gold Star. Over goud gesproken, de Cortez Basic Jewel ’18 Red Sepia heb ik zelf gezien met rosé gouden afwerkingen en die vind ik eerlijk gezegd nog veel mooier dan de Cortez die ik nu met je deel. Helaas kon ik geen geschikte foto vinden van de rosé gouden variant, maar de basis kleur van deze Cortez zijn hetzelfde.

Daarnaast een sneaker die ik wellicht nu nog snel ga bemachtigen voor volgend voorjaar zijn de Nike Women’s Air Max 1 SE Wolf Grey/Pure Platinum. Dit zijn prachtige grijs/blauwe sneakers met zilverkleurige afwerkingen. Dit vind ik prachtig voor onder een mooie jeans in het voorjaar. Hij kan overigens ook in de winter, je kunt het namelijk ook zien als ijzig grijs/blauw en combineren onder een donkere jeans of een donkergrijze broek.

Doordat ik meer vrede heb met mijn lengte (niet dat het zo schokkend is hoor), draag ik ondertussen veel meer sneakers. Daarnaast heb je ook zoveel keus uit materialen, kleuren, soorten sneakers en merken. Op dit moment een wishlist vol met sneakers van Nike, maar ik vind het geweldig!

Hoe ziet jouw sneaker wishlist eruit?

No Comments

Leave a Reply