5 x films die ik onlangs (opnieuw) zag

De afgelopen weken/maanden heb ik weer een aantal films bekeken. Films die al ooit had gezien, maar ook totaal nieuwe films (voor mij). Vond ik die films net zo leuk als dat ik ze toen vond? Zijn er nieuwe favoriete films op mijn lijstje gekomen of blijf ik bij de oude vertrouwde films? Ik vertel je vandaag alles over de films van de afgelopen tijd. 

Mission Impossible

Er draait op het moment een nieuwe Mission Impossible film waar ik samen met mijn vriend ben geweest. Ik vond hem heel erg leuk om te zien. Ik houd wel van een beetje actie, maar daarnaast waren veel plekken in London en Parijs (waar de film zich afspeelt) herkenbaar voor mij. Dit maakt het kijken van een film toch ook heel erg leuk! Dit ging om Mission Impossible – Fallout. Omdat deze film mij zo goed was bevallen, wou ik nog meer films zien. Het is namelijk een filmserie. Uiteindelijk hebben we samen het eerste deel uit 1996 bekeken en ook die beviel me goed.

The Notebook

The Notebook was vorige week op televisie en deze had ik al heel lang niet meer gezien. Dit soort films bevallen me zo goed en heb ik al meerdere malen gezien. Toch had ik weer zin om The Notebook te kijken en zo gezegd, zo gedaan. The Notebook bevalt me nog steeds heel goed en ik kan hem blijven kijken en toch ook iedere keer weer ontroerd zijn! Zeker een aanrader als je een film wilt kijken, maar je weet niet wat.

Step Up

De eerste Step Up film heb ik eens op televisie gezien, maar dit is echt al jaren geleden. Toen ik vorige week ziek was, heb ik dit eerste deel weer gezien en ik vond hem wederom leuk. Vervolgens ben ik verder gaan kijken en heb ik ook het tweede deel van de film gezien. Step Up – The Street en deze viel me een beetje tegen. Hij is in dezelfde sfeer en daarnaast ook een vervolg erop, maar ik vond hem een beetje tegenvallen. Geen idee waarom.

Ibiza

Ibiza is een film die je kunt bekijken via Netflix. Ik moest heel erg in de film komen en richting het einde wordt de film ook steeds leuker, maar dat ik er zo in moet komen, vind ik altijd jammer. Wanneer je direct vanaf het begin geboeid bent, zorgt ervoor dat ik er helemaal in zit en in op kan gaan. Dat vond ik bij deze minder. Het is wel een fijne film als je nergens over na wilt denken en gewoon film wilt kijken. Wel echt een meidenfilm.

No Kiss List

Over deze film kan ik heel kort zijn. Ik vond het niets. Ik heb hem helemaal afgekeken en de hele film heb ik gedacht: ‘ik ga hem nu afzetten’. De film sprak me niet aan of het ging me te sloom. Ik weet wat er mis mee was dat ik er niet in kwam en het niets vond, maar neh..

Daarnaast zag ik ook nog Mamma Mia: Here We Go Again (echt een aanrader!) en random films die afgelopen zomer op televisie werden uitgezonden. Heerlijk om op een zomerse avond een film te kijken in de tuin, maar nu met wat kouder weer is een film binnen kijken met een grote kop thee ook weer heel fijn.

Welke films keek jij onlangs?

No Comments

Leave a Reply