Drie fijne Etos mascara’s

Sinds een tijdje gaat de zoektocht naar een nieuwe fijne mascara verder. Ik heb verschillende mascara’s geprobeerd, maar ik kon niet de juiste vinden. De mascara’s vlekten onder mijn ogen, zorgden voor spinnenpoten of gaven een blauwe gloed op de huid wanneer ik ze wilden verwijderen. Dit was ook de reden dat ik deze drie mascara’s van Etos opgestuurd kreeg, zij wilden mij helpen bij de zoektocht naar de juiste mascara. Ik heb deze drie mascara’s van Etos een tijdje getest en de zoektocht is geslaagd! Vandaag geef ik mijn ongezoute mening over de Remenber Me Always mascara, de Care For Me Gently mascara & de Fear Me Fabulous mascara. 

Ik ben altijd al fan geweest van Etos. Je kunt er terecht voor heel veel soorten producten en merken, maar daarnaast timmert Etos eigen merk ook hard aan de weg. Etos heeft heerlijke producten voor in bad en onder de douche, maar daarnaast ook fantastische make-up. Ikzelf heb verschillende make-upjes van Etos, waaronder een setting powder in mijn vaste stash, verschillende lipsticks en ik heb zelfs al meerdere mascara’s opgemaakt. Die mascara van Etos beviel me heel erg goed, maar ik heb hem helaas opgemaakt en was dus weer opzoek naar iets anders.

Etos is onlangs met een aantal nieuwe mascara’s gekomen met een verbeterde formules, nieuwe borstels en nieuwe verpakkingen. Drie mascara’s daarvan heb ik getest, namelijk de Remenber Me Always mascara, de Care For Me Gently mascara & de Fear Me Fabulous mascara. Buiten deze drie mascara’s heb je ook nog de Amaze Me Forever mascara, de Dare Me Darling mascara & de Chase Me Baby mascara. Afhankelijk van de mascara verschillen de prijzen van €3,99 en €4,99.

Etos Remember Me Always Mascara

De Remember Me Always mascara zorgt voor perfect volume, volle wimpers en dat allemaal zonder klontjes. Deze mascara doet me heel veel denken aan de mascara van Etos die ik voorheen had. De naam is me even ontschoten, maar hij geeft hetzelfde mooie volume. Je brengt de mascara aan en je hebt direct een mooi volume, maar je kunt hem ook nog opbouwen. Ik vind het zelf een hele fijne mascara met mooi volume, maar zonder spinnenpoten effect!

Zoals je kunt zien, heb ik zelf de blauwe variant ontvangen. Ik gebruik eigenlijk nooit een blauwe mascara, een bruine mascara wil ik nog wel ooit dragen, maar blauw is een beetje buiten mijn gebruikelijke make-uproutines. De Remember Me Always mascara is verkrijgbaar in de varianten: black, brown, blue en waterproof. Het borsteltje is heel fijn in gebruik. Het is een groter borsteltje, maar loopt smal toe. Erg gemakkelijk om alle wimpers mee te kunnen raken, zonder dat er teveel product op de wimpers komt voor een overdreven drama effect.

Etos Care For Me Gently Mascara

Heb jij hele gevoelige ogen? Dan is deze mascara wellicht geschikt voor jou! Care For Me Gently mascara is speciaal voor de gevoelige ogen. Het geeft een prachtig volumineus effect voor elke dag. Een aantal jaren terug heb ik ook een mascara gehad die speciaal was voor de gevoelige ogen en ideaal in combinatie met lenzen. Die mascara doet me daar weer aan denken. Niet perse dat ik mascara’s met elkaar ga vergelijken, maar dat vond ik toen een hele fijne mascara, maar hij was erg prijzig. Deze mascara is stukke goedkoper en is heel erg fijn! Ik vind het effect heel mooi. Het geeft je een wakker effect, geeft volume aan je wimpers en mijn ogen voelen niet geïrriteerd aan en in combinatie met mijn lenzen gaat het top!

Ikzelf heb de mascara in black, maar hij is daarna ook verkrijgbaar in brown en waterproof. Ik ben heel blij met de zwarte variant. De mascara verdwijnt niet van mijn wimpers wanneer ik een beetje door de miezer fiets, maar ik kan hem wel gemakkelijk verwijderen onder de douche en vervolgens nog met make-upremover. Het borsteltje is vrij recht en werkt heel fijn. Je kunt met het borsteltje heel gemakkelijk bij alle haartjes en het borsteltje geeft echt een top effect!

Etos Fear Me Fabulous Mascara

De Fear Me Fabulous mascara is ook ontzettend fijn in gebruik en doet zoveel met mijn wimpers! Hij maakt mijn wimpers lang, geeft volume en krul aan de wimpers. Een mascara met meerdere prachtige effecten in één. De mascara maakt mijn wimpers ontzettend lang en separeert ze tevens ook mooi. Door de lange wimpers, het volume en de krul zien mijn ogen er heel wakker uit en ik vind dit altijd een heel mooi effect.

Het is een heel klein borsteltje met kleine stugge haartjes die zorgen voor het mooie volume. Ik heb dit soort borsteltjes al vaker gebruikt, maar mijn mening wisselde vaak. Deze mascara; de formule in combinatie met het borsteltje is echt perfect! Zoals ik net al zei; volume, lange wimpers en een mooie gekrulde wimper.

Conclusie en prijzen

Vaak wil ik een favoriet aanwijzen aan het einde van de blogpost, maar dat vind ik erg lastig dit keer. Alle drie de mascara’s geven wat ze beloven. Het effect van alle drie de mascara’s is prachtig. Volume, zacht voor de ogen en lange wimpers. Ik ben heel blij met de mascara’s en de zoektocht is zeker geslaagd. Ik denk er zelfs over na om de Remember Me Always mascara nog in black en/of brown aan te schaffen. Doordat Etos met zoveel verschillende mascara’s komt, kun je ook precies kijken naar wat jij nodig hebt voor jouw wimpers en waar jij naar opzoek bent. Alle informatie over de mascara’s staat online op de website van Etos, fijn om even door te lezen voordat je jouw slag gaat slaan in de winkel.

Alle drie de mascara’s zijn van Etos eigen merk en uitsluitend verkrijgbaar bij Etos. Remember Me Always en Care For Me Gently zijn verkrijgbaar voor €3,99 en Fear Me Fabulous mascara is verkrijgbaar voor €4,99.

Ben jij bekend met de mascara’s van Etos?

 

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  september 7, 2018 at 10:55

  Toffe namen! Fear Me Fabulous klinkt erg goed. Jammer dat er hier in België geen Etos zit. Hopelijk in de toekomst!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   september 25, 2018 at 13:31

   Heel erg jammer! Wellicht als je een keer in Nederland bent dat je ze kunt scoren!

  Leave a Reply