Musthaves voor studenten

Mijn studie is alweer een weekje aan de gang en dat betekent dat weer flink moeten studeren, aantekeningen moeten maken tijdens college’s, onze telefoon leegzuigen voor muziek tijdens het reizen en natuurlijk al onze afspraken moeten noteren. Ik heb gedurende de jaren ontdekt wat ik fijne items vind, wat ik fijn vind om te gebruiken en daarom deel ik je mijn musthaves voor studenten! 

Er zijn zoveel dingen die fijn zijn om te gebruiken als student en het belangrijkste is toch wel je laptop. Zonder laptop kom je nergens in je studie! Daarnaast gebruik ik ook heel veel mijn telefoon. Even snel iets opzoeken, even snel een Whatsappje sturen naar mijn studiegenoten voor een project. Het is daarom belangrijk om mijn telefoon altijd te kunnen opladen. Tegenwoordig kun je in de bussen je telefoon opladen, aan je laptop tijdens de lesuren en natuurlijk thuis tijdens het studeren. Een kabeltje voor je telefoon is een echte musthave!

Om nog even in de technische sferen te blijven. Een smart watch is helemaal hot en ik vind het eerlijk gezegd ook wel gaaf.. Daarnaast is het ook fijn om via een horloge de tijd in de gaten te kunnen houden en alles wat je nog meer met een smart watch kunt doen. (Ik heb er niet echt verstand van..) Daarnaast is en blijft het ook een leuke decoratie voor je pols.

Daarnaast vind ik het heerlijk om wat water bij me te hebben, maar dadelijk in de winter vind ik het veel te koud voor water in de ochtend. Ik vind het dan fijn om met mijn thermobeker de bus in te gaan en een heerlijke beker thee te drinken onderweg naar school.

Washi tape lijk je misschien niet veel nodig te hebben, maar ik kan je verzekeren dat het wel zo is! Ikzelf heb een map met daarin al mijn aantekeningen. Ik markeer met mijn washi tape waar ik gebleven ben met studeren, waar nog onduidelijkheden zijn of waar belangrijke dingen zijn die ik nog zeker terug moet lezen. Daarnaast is het ook heel makkelijk te gebruiken in je agenda of leuk in je bullet journal.

Ikzelf blijf het fijn vinden om aantekeningen te maken in mijn agenda. In je agenda kun je namelijk alle afspraken overzichtelijk zien en je eigen to-do’s erbij schrijven. Ik vind het vele malen fijner dan een digitale agenda. Dus een agenda. Daarnaast moet je ook schrijfwaren hebben. Je kunt deze bewaren in een etui, maar je hebt nu ook hele leuke organizers. Je kunt hier een noteblok, schrijfwaren, kaartjes en pasjes en nog veel meer in kwijt.

Om alles natuurlijk te vervoeren is een tas ook wel handig. Hoewel ik zelf gebruik maak van een schoudertas, vind ik een rugzak stiekem toch het allerfijnste. Ik heb zelf ook meerdere rugzakken in huis en deze wissel ik nog wel eens af met mijn schoudertas.

Thermobeker – Smart Watch – EtuiTelefoonkabelOrganizer – Agenda – Washi TapeRugzak 

Dit zijn al mijn musthaves voor studenten. Ik kan hier nog veel meer blogposts over schrijven, met wat je echt in je tas moet hebben of wat je niet moet vergeten. Wellicht kan ik nog eens een update geven over de inhoud van mijn tas.

Wat draag jij altijd mee naar school?

No Comments

Leave a Reply