Ted Baker Sweet Treats Polly & Mia

Ted Baker is een merk wat ik zelf echt ontzettend leuk vind. Ik kan elke keer verliefd worden op de items van Ted Baker. De kleuren, de vormgeving, de materialen, de prints, noem maar op. Het is echt een Suus merk, al zeg ik het zelf. Mijn zusje heeft dit bijvoorbeeld bij Tommy Hilfiger en ik bij Ted Baker. Verschil moet er zijn.. Ted Baker heeft sinds een tijdje nieuwe parfums in de Sweet Treats collectie en ik moest natuurlijk, als grote liefhebber, deze geuren ook hebben. Vandaag review ik twee geuren uit de collectie.

Ik had al heel veel gehoord over de collectie, al gekeken naar de prijs, maar ze nog niet aangeschaft. Ik had geen haast namelijk. Uiteindelijk was ik ze een beetje vergeten en ineens kwam er een pakketje binnen. Mijn moeder maakte het ene pakketje open met wat leuke producten en ik maakte het andere pakketje open. Ik schrok! Zag ik dat echt goed dat het van Ted Baker was. Ik begon helemaal te springen en te doen en mijn moeder wist totaal niet wat er aan de hand was. Het waren twee geuren van Ted Baker uit de Sweet Treats collectie. Wat vond ik dit pakketje leuk! Ik werd dolgelukkig gemaakt door het persbureau.

Ted Baker Sweet Treats

Ted Baker is een Brits modelabel en komt nu met een heerlijke geurencollectie voor vrouwen, maar daarnaast ook een geurentrio voor mannen. De collectie is geïnspireerd om de mode musthaves van Ted Baker door de roze, zwarte en nude verpakking. Typische kleuren van Ted Baker. De geuren hebben een naam met een bepaalde persoonlijkheid die passend is bij de geur en drie type vrouwen. Zelf vind ik alle twee de geuren lekker (en de derde lijkt mij ook heerlijk), dus het wil niet zeggen dat maar één geur je aanspreekt, misschien juist wel alle drie.

Sweet Treats Polly

Polly is een volwassen vrouw, maar toch ook een beetje meisjesachtig en dat zie je door de volgende noten terug in de geur. Polly vind ik een heerlijke geur. Ik vind het een romantische geur, ideaal voor een date of een romantische avond met je vriend. Dit is een heerlijke geur voor overdag, maar hij springt er in de avond ook echt uit.

Top: mandarijn, rode bes en perzik.
Hart: witte jasmijn, kamperfolie en pioenroze.
Basis: amber, vanille en witte muskus.

Sweet Treats Mia

Mia heeft een energieke persoonlijkheid en veel glamour en dat zie je door de volgende noten terug in de geur. Ik vind het een hele zachte geur en heerlijk voor een overdag. De geur doet het ook altijd goed voor een feestje, is totaal niet te saai of zoals alle andere geuren. Het is een hele frisse, jonge geur en ideaal voor een avondje op de dansvloer of een dagje naar het werk.

Top: citroen, framboos en zwarte bes.
Hart: rozenbloesem en fresia.
Basis: patchoelie en amber.

Door deze twee heerlijke geuren ben ik ook erg benieuwd geworden naar Ella. Ella is namelijk opvallend, zelfverzekerd en ze zorgt ervoor dat je haar niet snel vergeet. Ook Ella heeft een heerlijke basis van onder andere vanille, waar ik echt dol op ben, met heerlijke oranjebloesem, rozen en jasmijn.

Daarnaast zijn alle drie de parfums prachtig vormgegeven in de glazen flacon met de opvallende rosé gouden dop. De vormgeving is ook typisch Ted Baker. Mia zal de meeste vrouwen wel lekker vinden, het is namelijk een frisse, zachte en vrouwelijke geur, maar dat wil niet zeggen dat ik Polly niet lekker vind, absoluut niet. Ik kan zelf geen favoriet aanwijzen, beide geuren zijn heerlijk!

De Ted Baker items die ik in huis blijven, zijn na veel gebruik nog steeds prachtig en dat geldt hetzelfde voor de geuren van Ted Baker. Het is een eau de toilette, maar de geuren vervliegen niet gauw. Zelfs na vijf uur ruik ik de heerlijke geur nog en zelfs daarna wordt de geur nog door anderen opgemerkt. Ook dit is totaal niet mis!

Prijzen en verkrijgbaarheid

De parfums uit de Sweet Treats collectie zijn verkrijgbaar voor €49,99 (100 ml) bij Douglas in de winkel en natuurlijk ook online.

Voor welke geur zou jij gaan?

No Comments

Leave a Reply