Bondi Sands Selftanning Producten

Wanneer wij met het hele gezin bij elkaar zijn, val ik er qua uiterlijk een beetje buiten. Ik heb altijd een hele lichte haarkleur gehad en een lichte huidskleur. De rest verkleurd snel in de zon, maar ik blijf ontzettend wit. Erg jammer vind ik dat zelf, maar gelukkig zijn daar wat producten voor die dat kunnen verminderen. Ik durfde dit alleen heel lang niet, selftanning producten gebruiken. Nu heb ik de stap eens gezet en ben ik het gaan gebruiken en ik had ineens ook een mooie teint! 

Bondi Sands

Bondi Sands is een Australisch merk met selftanning producten. Onlangs is Bondi Sands naar Nederland gekomen. Het merk staat voor zand, zee en zon en de bijbehorende levensstijl. De formule van de producten beloven een mooie, sunkissed huid, maar verzorgen tegelijkertijd ook de huid. Dit is niet alleen fijn voor de huid, maar zo blijft je kleurtje ook langer mooi. Daarnaast zijn de producten van Bondi Sands dierproefvrij.

Everyday Gradual Tanning Milk

Ik vond het best eng om de producten te gaan gebruiken, want je hoort regelmatig horror verhalen. Vrouwen (of mannen) die oranje zijn door de selftanning producten of waarbij de huid niet egaal bruin is geworden. Dit wou ik niet en daarom ben ik langzaam en voorzichtig begonnen. Allereerst heb ik de Tanning Milk gebruikt. De Tanning Milk is een product dat je elke dag kunt gebruiken en is een soort bodylotion voor de huid die je heel langzaam een bruiner kleurtje geeft. Dit is heel subtiel en zelf zag ik het verschil amper..

Als jij net als ik toch een iets bruiner kleurtje wilt, kun je ook de andere tanning producten gebruiken en de Tanning Milk gebruiken als verzorging en voor behoud van je bruine kleurtje. Het verzorgt en hydrateert namelijk de huid, maar zorgt daarnaast ook voor behoud van je zongebruind (tanning) kleurtje. De Tanning Milk bevat namelijk aloë vera en vitamine E en ruikt daarnaast ook heerlijk!

Selftanning Foam

Nadat ik de eerste stap had gezet met de Tanning Milk, durfde ik ook de volgende stap te zetten. Ik ging gebruik maken van de  Selftanning Foam en hier begon ik met de light/medium variant. Er is ook nog een dark variant en een ultra dark variant. De dark variant heb ik de tweede keer gebruikt. Het verschil hiervan is er zeker, je teint is een stuk donkerder, maar wel nog erg natuurlijk. De Selftanning Foam is een foam (duhh, zoals de naam al zegt!) en komt in een pompflacon. Ik vind de foam heel erg fijn werken, maar ik raad het wel aan om gebruik te maken van de handschoen die ze erbij verkopen. Op deze manier voorkom je namelijk strepen en het zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt aanbrengen.

Het aanbrengen gaat dus heel gemakkelijk met de handschoen en vervolgens is het een uurtje wachten voordat je het er af kunt spoelen. Je kunt het eventueel na een halfuur nog extra aanbrengen voor een nog donkere teint of langer laten intrekken voor een donkere teint. Ik liet het zelf vaak een uur tot anderhalfuur intrekken, zodat ik ook echt verder kon met mijn dag. Ik durfde namelijk niet goed mijn kleding aan te trekken met het product op mijn huid en liep dus in mijn badjas door het huis. Na anderhalfuur sprong ik onder de douche en vervolgens had ik een prachtige teint!

Beide Selftanning Foam bevatten aloë vera en kokosnoot olie. Op het moment dat de foam in de huid trekt, verzorg en hydrateer je de huid ook. Win-win situatie dus! De kokos geur komt ook erg terug in het product en dat vind ik heel erg fijn! Tanning producten hebben vaak een overheersende geur, maar dat is in dit geval niet!

Selftan Removal

Dit product is ook echt een uitkomst en fijn om achter de hand hebben, zeker als je nog nul ervaring hebt met selftanning. Wil je namelijk van de kleur af of heb je toch ergens een fout gemaakt? Dan kun je dit product gebruiken. Het product is vrij van heftige en/of schadelijke ingrediënten en haalt de selftan er binnen zo’n minuut of 5 weer vanaf. Het product haalt overigens niet alleen de kleur van de huid, maar verzorgt het ook nog tegelijkertijd.

Dit product vond ik echt heel fijn om achter de hand te hebben en voor de review moest ik het even gebruiken en het werkt! Maar liever houd ik dat mooie, bruine kleurtje nog even!

Ik ben zelf erg tevreden met de producten en kan niet wachten om het opnieuw te gebruiken. Ik vind het namelijk wel af en toe veel werk om mijn benen vooraf te scheren en te scrubben en dan ook nog het product in te laten trekken. Maar de vakantie is nu begonnen voor mij en dat betekent dat ik alle tijd heb!

Verkrijgbaarheid en prijzen

Bodni Sands is te koop bij Douglas, online en in de winkels.

De Bondi Sands Selftanning Foam is verkrijgbaar voor €20,14 (200 ml), Bondi Sands Selftanning Application Mitt voor €5,45, Bondi Sands Selftan Removal voor €17,85 (200 ml) en de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk voor €16,00 (375 ml).

Heb jij de producten van Bondi Sands al geprobeerd?

No Comments

Leave a Reply