Het boek met inspiratie voor een vakantie dicht bij huis

Deze zomer ga ik niet op vakantie en dan is het wel leuk om uitjes te maken in de buurt. Lunchen met vriendinnen, flink shoppen, dineren en nieuwe steden ontdekken. Alles wat je moet weten voor leuke dagjes weg en plekken die je echt gezien moet hebben als je in Maastricht, Gent, Leiden, Antwerpen, Rotterdam, Groningen, Brugge, Amsterdam, Leuve en nog veel meer plaatsen in Nederland en België bent. Het nieuwste boek van Anne de Buck is de perfecte guide voor 22 citytrips in Nederland en België. 

Het boek is de perfecte guide voor een dagje weg naar een stad waar je nog nooit bent geweest of een stad waar je al heel vaak bent geweest. Ik bladerde door het boek en las over nieuwe winkels, lunchrooms en hotels waar ik nog nooit was geweest, terwijl ik toch heel vaak in Eindhoven ben geweest. Het boek laat een stad vanuit een hele andere hoek zien, plekken waar je zelf nog niet aan had gedacht of het bestaan nog niet van wist.

Wil je dus naar de stad waar je al regelmatig bent geweest, maar het niet vanuit de routine bekijken als je gewend bent, dan is dit boek een hele leuke aanwinst in je boekenkast.

Het boek bevat informatie over verschillende steden, de leukste hotels, plaatsen om te lunchen, dineren of iets te drinken en hele leuke plekken om te winkelen in Nederland én België. Er is namelijk zoveel moois te zien en daar hoef je echt niet het vliegtuig voor in te stappen! Bijvoorbeeld deze twee heerlijke hotels in Maastricht of wist je dat je heel lekker kunt lunchen in Antwerpen? Het staat allemaal in het boek.

Ik vind allereerst het boek super mooi opgebouwd. Goede indeling en prachtige foto’s! Daarnaast staat ook alles heel duidelijk uitgelegd en staan er ook adressen bij , dus je kunt precies op je telefoon intoetsen waar je heen moet en Google Maps brengt je er heen. Ideaal! Daarnaast is het boek een fijn formaatje om eventueel mee te nemen tijdens je citytrips en kun je altijd eventjes bladeren om te kijken wat je de volgende dag gaat doen.

Staycation Guide van Anne de Buck is verkrijgbaar bij onder andere Bol voor €20,00.

Ga jij deze zomer naar het buitenland?

 

No Comments

Leave a Reply