Leuke zomerse outfit met Levi’s

Ik blijf maar leuke items zien die mijn zomerse looks helemaal af kunnen maken. Ik moet niet te veel in de stad komen of op internet rond struinen, want dan ligt mijn winkelmandje direct vol. Alle leuke items lijken op mij af te komen en ze lijken ook allemaal steeds leuker te worden! Natuurlijk is het ook helemaal niet verkeerd om wat zomerse items in te slaan nu de voorspellingen nog steeds zo goed zijn en je dus elke dag in je zomerse korte broek en slippertjes loopt. Daarom deel ik vandaag een leuke zomerse, betaalbare look met een Levi’s short! 

Ik merk dat een goede jeans of short (of überhaupt kwalitatief goede kleding) mijn aandacht meer en meer trekt. Ik wil goede materialen, maar daarnaast ook leuke, niet altijd al te basic items in mijn kast. Levi’s is perfect voor de goede jeans of shorts. Dit seizoen maakt de extra hoge spijkerbroek zijn rentrée bij Levi’s, ook een echte musthave wat mij betreft. Wil jij voor deze zomer (of het najaar) nog een mooie Levi’s jeans of andere items scoren? Levi’s Nederland heeft nu een te gekke zomeraanbieding met tot wel 50% korting. Het ideale moment om items aan te schaffen.

Voor de andere items, kijk ik altijd een beetje rond bij verschillende winkels of webshops. Ik ben hierbij niet perse gebonden aan een merk of winkel, maar ik kijk hierbij altijd naar de stof. De stof of het materiaal moet in ieder geval goed aanvoelen en mooi om mijn lichaam zitten. Dan wil ik een item proberen. De laatste tijd ben ik een beetje verliefd aan het worden op Stradivarius. Hij zit nu ook een tijdje in Eindhoven en er zijn gewoon te gekke items te koop. De look is dus ook een combi van een hele fijne short van Levi’s met items van Stradivarius om de look helemaal compleet te maken.

De Levi’s waar ik bij deze look voor ben gegaan, is een high waist short met een regular pastvorm in rinsed/dark washed. Ik vind dit een hele mooie basic die je met veel items en kleuren kan combineren. Voor deze look heb ik gekozen voor wat meer neutrale tinten, maar ook felle kleuren of pasteltinten passen goed bij de Levi’s Jeans 501 High Rise.

De items die ik heb gekozen, zijn deels vrij rustig door de kleuren, maar hierbij maak ik wel gebruik van opdrukken en printjes. De top die ik heb gekozen heeft een witte, rustige basis met daarop een juweelapplicatie. Ik vind dit een hele leuke top die perfect is voor op zo’n short. Ik zou het t-shirt in de short doen en de short aanmaken met de riem. De riem is weer een stuk stoerder en geeft een cowboy effect aan je look door het leer en de gesp.

Om de look nog wat meer bohemian te maken, heb ik gekozen voor flatform slippers met touwzool en zwart-wit strepen. Deze kleuren komen ook weer terug in het shirt en de short. Daarnaast zijn dit soort oorbellen, halfronde oorbellen met goud en franjes ook helemaal bohemian en dit stijltje vind ik ook passend bij de top. Om de look helemaal af te maken, heb ik gekozen voor deze ronde raffia schoudertas.

Wat mij betreft is de zomerse look nu helemaal compleet. Ik zou zelf lekker los gaan met een wilde krul in mijn haar en een rood kleurtje op mijn lippen. Wat simpele sieraden erbij om mijn handen en pols, maar hier zou ik het niet te gek gaan maken. Goed is goed!

Wat vind jij van deze zomerse look en ben je al in het bezit van een short/jeans van Levi’s?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  juli 18, 2018 at 15:06

  Die short lijkt me geweldig! Ideaal voor op festivals! Ik ga eens kijken bij de Levi’s winkel hier in de stad. 🙂

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  juli 21, 2018 at 18:35

  Die slippers, I love it! Maar eigenlijk ziet alles er ook gewoon leuk uit.

 • Leave a Reply