Zilverproducten van Keune

Mijn haar is alweer een paar maandjes blond en ik ben er zo onwijs blij mee. Ik heb er zelfs flink spijt van gehad dat ik mijn haren donkerder heb geverfd een jaar geleden. Hier had ik totaal niet goed over nagedacht, maar gelukkig is het nu weer terug bij het oude. Nu verzorg ik het natuurlijk met alle liefde om mijn asblonde lokken weer als van ouds te krijgen en dat doe ik met de producten van Keune, namelijk de Keune Care Silver Savior shampoo & conditioner. 

Wie mij al langer volgt, heeft mij wellicht wel eens horen praten over de andere producten van Keune. De Keune Care Silver Savior lijn vervangt de Design Silver Replex shampoo en conditioner. De Care Silver Savior lijn heeft echter een betere forumule en hij is in een nieuw jasje gestoken. Een perfecte duo voor mooi en stralend blond, grijs en wit haar, aldus Keune.

Keune is al langere tijd favoriet van mij. Ik heb verschillende producten getest en ik ben nog steeds een groot fan! De vorige keer was ik extreem enthousiast over de zilvershampoo en conditioner van Keune en dit is alleen maar verbeterd bij deze nieuwe formule.

De Care Silver Savior formule is krachtig en haalt de gele tonen uit het haar. De shampoo en conditioner hebben donker violette pigmenten om de warme tonen uit het haar te neutraliseren. Daarnaast laat de provitamine B het haar zijdezacht aanvoelen.

De shampoo is onwijs mild en verzorgt mijn haar, maar zorgt ook voor een prachtige grijze gloed over mijn haar. Wel moet ik ontzettend opletten dat ik het niet té lang laat intrekken, want hierbij merk ik dat ik al snel een paars/blauwe hoofdhuid krijg en dit valt op in mijn scheiding.

Ook de conditioner zorgt ervoor dat de gele/warme tonen uit het haar worden geneutraliseerd. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt, maar maakt het haar niet zwaar, maar juist veerkrachtig.

De shampoo en conditioner uit de Care Silver Savior lijn van Keune zijn weer een killer duo en maken mijn haar stralend grijs/asblond! Zeker een aanrader! Ik vind het een hele fijne formule en het werkt super op mijn haar. Het enige nadeel is dat hij op mijn hoofdhuid te zien kan zijn, dit ligt wellicht ook aan mijn bleke huid.

Keune Care Silver Savior Shampoo is verkrijgbaar voor €17,10 (300 ml) en de Care Silver Savior Conditioner is verkrijgbaar voor €17,90 (250ml).

Gebruik jij zilvershampoo’s?

No Comments

Leave a Reply