Ted Baker Sneakers

In middels liggen er wat meer merken in mijn kledingkast, maar tot een paar weken geleden had ik niet echt merken in mijn kast liggen. Ik kreeg een tijdje terug te horen: “Jij bent echt een merken liefhebber!”. Hier kon ik mij totaal niet in vinden, ik en merken.. Ik heb totaal geen afkeer tegen merken, maar een item moet leuk zijn, lekker zitten en dan schaf ik een item aan. Dit was tot dusver nooit merk (lees: gewoon Only, Pieces, etc.). Nu heb ik een aantal prachtige tassen verzameld, heb ik onlangs kleding gekocht van onder andere Nikkie en heb ik deze prachtige Ted Baker Sneakers aan mijn collectie toegevoegd. 

Van Ted Baker heb ik nu meerdere items. Twee prachtige tassen en nu dit paar sneakers. Het merk straalt echt van de sneaker af, niet dat het er onwijs groot op staat, maar het design is kenmerkend voor Ted Baker. Wie bekend is met Ted Baker zal het wellicht wel herkennen.

De basis van de sneaker is wit, maar daarop het design. De verdere afwerkingen van de sneaker zijn roségoud, prachtig! De sneaker bevat een print die de sneaker laat stralen en laat opvallen. Ik heb zelf de sneaker al op meerdere momenten gedragen, onder andere onder een jurkje met roze, zwart en wit. Ook onder een jeans of witte broek is hij prachtig te combineren. Daarnaast bevat de sneaker heel veel kleuren en ben je niet perse gebonden aan één kleur.

Zelfs de binnenkant van de schoen is geweldig! Het zooltje wat erin zit, heeft hetzelfde design aan de buitenkant. Niet dat je dit ziet, maar details, details! Dit soort kleine dingen maken het heel erg leuk. De zooltjes kunnen er trouwens uithalen, ze zitten met een klein lijmlaagje vast, dit heb ik zelf moeten doen vanwege mijn steunzolen.

Daarnaast zijn de sneakers van leer en ze lopen perfect. Ik heb zelf een maat 37, de maat die ik normaal ook heb. Daarnaast passen mijn zooltjes erin en kunnen mijn voeten er ook in, die erg smal zijn.

De sneakers zijn echt geweldig, kan ik je vertellen en ze zijn ook een pracht exemplaar in je schoenenkast! De sneakers van Ted Baker zijn verkrijgbaar voor €159,00 bij onder andere Footway.

Ben jij echt van de merk items?

No Comments

Leave a Reply