Ik heb vakantie! – Mijn plannen voor de zomer

Vorige week heb ik geen oog dicht gedaan, ‘s nachts zou het systeem worden omgezet en zouden de punten van de tentamens erop komen. Gelukkig heb ik mijn tentamen en ook de rest van de verslagen allemaal gehaald en dat betekent dat ik nu vakantie heb! Het leek me leuk om mijn plannen voor deze zomer te delen, nu ik dan officieel vakantie heb! 

Blogposts schrijven

Allereerst ga ik het bloggen weer lekker oppakken. Een tijdje terug is het iets rustiger geweest op de blog, maar veel drukker in mijn hoofd. Het is tijd om weer even de rust te vinden en leuke blogposts te schrijven. Onlangs heb ik met mezelf gebrainstormd en onwijs leuke ideeën voor blogposts verzameld en uitgewerkt. Hier wil ik de komende tijd dus mooi mee aan de slag gaan, zodat ik weer flink wat leuke dingen kan delen.

Dagjes weg

Daarnaast wil ik ook wat leuke dagjes weg gaan plannen. Ik ga deze zomer niet naar het buitenland, maar het lijkt me wel leuk om tripjes te maken. Zo gaan mijn vriend en ik een dag naar een pretpark (dat vinden we namelijk beiden erg leuk) en het lijkt me ook leuk om steden in Nederland en België te bezoeken. Zo staat Arnhem, Maastricht en Antwerpen op dit moment bovenaan op mijn lijstje. Mocht ik dit soort leuke tripjes gaan doen, dan neem ik de camera (of telefoon) zeker mee om leuke foto’s te schieten!

Flink werken

Daarnaast moet er ook gewoon gewerkt worden in de vakanties. Ik werk in een paar weken tijd best wel wat uurtjes, maar dit betekent ook een mooi zakcentje. Er zijn namelijk nog een aantal dingen die ik moet kopen, voor het nieuwe schooljaar of dingen die ik graag wil (/moet) hebben. Flink werken wordt dus daarna ook weer beloond.

Boeken lezen

Daarnaast ben ik naar de bibliotheek geweest en heb ik alvast twee boeken gehaald. Ook kwam ik bij de Bruna en begonnen mijn handen te jeuken van de leuke boeken die er allemaal lagen. Ik heb ook zoveel zin om weer te gaan lezen! Ik heb nu het boek Dubbelspel van Eline Stiekema en wederom een boek van Jill Mansell, namelijk Rozengeur en zonneschijn. In een van deze boeken ga ik dadelijk direct lezen, nadat deze blogpost geschreven is.

Thuis sporten

Daarnaast wil ik ook deze zomer thuis gaan sporten. Ik kan een aantal weken niet gaan sporten, omdat ze gesloten zijn. Ik sport namelijk in een warmtecabine (lees hier de blogpost daarover). Ik heb een heleboel oefeningen verzameld en nu wil ik dus ook thuis gaan sporten, zodat ik toch in beweging blijf gedurende de zomerperiode.

Dit zijn de dingen die ik sowieso wil gaan doen in de zomer. Daarnaast staan er nog wat leuke dagjes/avonden met vriendinnen gepland en ook die zullen zeker leuk gaan worden! Ik ben daarnaast ook erg benieuwd wat jij deze zomer gaat doen, laat ‘t me weten!

 

 

No Comments

Leave a Reply