Toffe Zomerse Musthaves

De zomer is nu echt begonnen en door het heerlijke weer ben ik al langere tijd in de vakantiesferen! Ik loop in jurkjes en rokjes rond, met een fleurig roze tasje en mijn zonnebril slingert continu om mij heen. De laatste tijden heb ik wat leuke musthaves verzameld die helemaal in dit zomerse sfeertje passen en die wil ik graag met jullie delen. 

In de zomer wissel ik regelmatig van tassen, vind ik het leuk om felle kleurtjes te dragen (en om me heen te hebben) en drink ik vaker uit een grote beker met fleurige prints. Dit kun je vullen met frisdrank, vol doen met ijsklontjes en water of frisse ranja. Allemaal dit soort dingen komen terug in deze Summer Musthaves Guide van Juli 2018.

Tassen Musthaves

Ik heb twee super leuke tassen verzameld. Ik wissel in de zomer mijn tassen regelmatig af en probeer deze te matchen bij mijn kleding. Zo heb ik een aantal favoriete tassen, mijn grote lichtroze O bag en drie kleinere tasjes. Voor de zomer moet iedereen een grotere tas hebben waar alles in kan, maar die ook niet te zwaar is om mee te sjouwen én een kleiner tasje voor alle andere bezigheden. Ik heb nu ook twee super leuke tassen gevonden; een rugzak die perfect is voor een dagje weg als je een flesje drinken en camera mee wilt nemen én een kleiner rond tasje in een felle kleur, ideaal om mee te nemen om te terrassen.

Zonnebrillen Musthave

Ikzelf draag op dit moment een bril en ben dus gebonden aan mijn zonnebril op sterkte. Heel jammer, want er zijn zo veel leuke zonnebrillen! Deze zonnebril van Crap Eyewear vind ik echt heel leuk! Ik merk dat ik het wisselen van leuke zonnebrillen heel erg mis, daarom ga ik ook weer eens lenzen proberen! Deze zonnebril is een keer iets anders dan andere zonnebrillen met de gekleurde glazen en het blauwe motief boven de glazen. Kijk even rond en je vindt ontzettend mooie zonnebrillen, onder andere van Crap Eyewear, maar ook merken zoals Flamingo.

Drinkbeker musthave

Daarnaast houd ik ook heel erg van fleurige drinkbekers. Ik gebruik deze heel veel in huis, als ik bijvoorbeeld in de tuin geniet van een boek of een serie kijk. Ook is dit heel fijn tijdens het studeren. Je vult hem met water of iets anders lekkers en je bent een tijdje voorzien van eten. Ban.do heeft hele leuke drinkbekers, daar is deze drinkbeker ook van. Je hebt verschillende printjes en soorten drinkbekers (met of zonder rietje, een die je mee kunt nemen of voor thuis). Zeker leuk in de zomer om zelfs je water gezellig mee te maken!

Travel musthaves

Daarnaast zijn er ook een aantal travel musthaves. Je kunt hier van alles voor verzinnen, mini’s shampoo’s en droogshampoo zijn bijvoorbeeld echte musthaves voor het reizen. De ban.do Back-Me-Up Mobile Charger is ook een echte musthave en super schattig! Daarnaast is ook deze travel planner van ban.do heel leuk! Ik schrijf altijd alles op en ook voor vakanties of dagjes weg, houd ik allemaal lijstjes bij. Dit is een boekje waar dat allemaal in kan en hij ziet er ook super leuk uit met de quote en de roze kleur!

Dit zijn mijn zomerse musthaves die ik met je moest delen. Als je op vakantie gaat of hier in Nederland blijft, het is altijd leuk om je eens te verwennen met dit soort te gekke items!

Wat is voor jou een echte musthave voor deze zomer?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    juli 10, 2018 at 10:23

    Wat een hoop schattige spulletjes! Ik moet nodig eens op zoek naar een toffe zonnebril. Verder kan ik vooral mijn Doppers en mijn powerbank niet meer missen. En ik stop alles in mijn Re-Kånken van Fjällräven of een tote bag. 🙂

  • Leave a Reply