Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

Ik heb altijd zo’n hekel aan scheren! Ik stel dit klusje altijd het liefst zo lang mogelijk uit! Maar het moet toch een keer gebeuren. Hetgeen wat het zo vervelend maakt, is dat je niet in één beweging door kunt gaan. Na elke beweging moet je het mesje van je huid afhalen en kun je een nieuwe baan beginnen. Met dit mesje van Wilkinson kun je wel één moeite door! Ideaal, vandaag de review van dit scheermes van Wilkinson. 

F(orward) A(nd) B(ackwards), dat is ook wat er met dit mesje kan! Van beneden naar boven- stoppen en opnieuw van beneden naar boven. Ik heb hier zo’n hekel aan, maar het is wel het beste voor de huid. Dat is nu dus verleden tijd!

Een nieuwe, moeiteloze scheerervaring door de unieke opstelling van de mesjes. De drie bovenste mesjes scheren in tegengestelde richting dan de onderste drie mesjes. Daarnaast worden de mesjes begeleidt door de water geactiveerde gel die er omheen zit. Dit zorgt ervoor dat het scheermesje gemakkelijk over de huid glijdt in één vloeiende beweging. Daarnaast heeft het ook een verzorgend effect.

Het scheermesje zorgt ervoor dat mijn huid glad is, maar ook een beetje wordt verzorgd. Door de water geactiveerde gel glijdt het over mijn benen en is het in no time gepiept. Ik vind het wel een eng idee dat ik met het scheermesje alle kanten op kan gaan en dit doe ik ook heel voorzichtig! Het kan zeker wel, maar ik ben er voorzichtig mee. Op de benen durf ik het sneller, want daar is de huid een stuk minder gevoelig dan de huid van mijn oksels. Wanneer je alle richtingen op kunt, ben je wel snel klaar met scheren en kom je ook gemakkelijker bij alle haartjes.

Een prima scheermes, niets op aan te merken en misschien zelfs nog wel gemakkelijker!

De Wilkinson Sword Intuition F.A.B. is verkrijgbaar bij de drogisterijen vanaf €13,99.

1 Comment

  • Reply
    Big Summer Giveaway - Suzanne Elisa
    juli 4, 2018 at 06:02

    […] Wilkinson Sword Intuition F.A.B. […]

  • Leave a Reply