Mijn interieur wishlist voor een eigen huisje!

Ik hou ervan om te dromen! Ik fantaseer over een eigen huisje (heel veel), mijn eigen plekje op de bank en nog veel meer. Zelfs het toilet, ik kan niet wachten tot ik dat kan inrichten en een heerlijke handzeep kan uitkiezen. Ik fantaseer er wat op los en daarnaast ben ik ook al spullen aan het verzamelen voor mijn eigen huisje, dus ik dacht eens tijd voor een wishlist! 

Laten we beginnen met het pronkstuk van de wishlist en die er ook echt bovenaan op staat (letterlijk en figuurlijk). Deze bank zag ik in een winkeltje en ik was echt verkocht. Later ben ik nog eens teruggegaan om te kijken en een paar weken later nog eens met mijn vriend. Het is deze bank van Zuiver en ik vind hem echt prachtig! Het is een lichtgrijze bank en ik zie hem al helemaal tegen onze donkergroene muur staan!

Voor mijn verjaardag heb ik onderstaand bestekset gekregen en ik wil graag nog een keer hetzelfde bestekset erbij, zodat ik net wat meer bestek heb om te pakken, voor als er bezoek blijft eten. We hebben toen gekozen voor het Amefa Vintage bestekset 24 stuks en ik ben er nog steeds blij mee. Het ligt nu op zolder te wachten tot ik het kan gaan gebruiken in mijn eigen keuken.

Ook deze houten schaaltjes in de vorm van een vis vind ik super leuk. Mijn vriend en ik houden allebei erg veel van vis en daarom vond ik deze schaaltjes wel toepasselijk. Het zijn schaaltjes van de H&M en je kunt ze in elkaar stapelen, waardoor ze ook niet veel ruimte in beslag nemen in de kast en ze zijn super leuk voor een nootje of chipje.

Op de badkamer en toilet zou ik graag een zeeppompje willen dat ik zelf telkens bij vul. Dit vind ik veel mooier dan een zeeppompje uit de supermarkt en deze doorzichtige vind ik leuk met een simpele tekst erop. Ik heb ook nog heel veel leuke andere gezien, dus ik twijfel nog een beetje. Ook natuurlijk super afhankelijk van de rest van je badkamer.

Daarnaast kwam ik dit drinkglas tegen tijdens mijn speurtocht bij H&M Home en ik vind het heel leuk door de opdruk. Ik heb een aantal basic drinkglazen en het lijkt me leuk om deze aan te vullen met dit soort glazen met design. Hetzelfde geldt voor de borden, maar de basic borden heb ik nog niet huis. Dit vind ik een super leuk bord om die twee te hebben als extraatje en ik vind daarnaast de tekst ook super leuk.

Bank Zuiver – 2 Amefa bestekset 24 st. – 3 Houten schaaltjes – 4 Badkamerset – 5 Drinkglas – 6 Bellissima! bord

Dit is mijn wishlist voor mijn eigen huisje. Welke items staan er op jouw wishlist voor als je voor het eerst op je eigen gaat wonen of gaat verhuizen? 

1 Comment

 • Reply
  Tafelheren
  april 5, 2022 at 11:44

  Wat een leuke producten! Ik ben zelf op zoek naar zwart bestek. Dit vind ik erg mooi staan op een houten eettafel. Daarnaast vind ik die bank ook erg mooi!

  Met vriendelijke groet,

  Carla

 • Leave a Reply