5 dingen die ik nog nooit heb gedaan

Er zijn altijd nog dingen in je leven die je nog nooit hebt gedaan en waar je altijd rare gezichten van krijgt. “Wat?! Heb je dat nog nooit gedaan?! Dat kan echt niet!” Daarnaast krijg je ook heel vaak te horen dat je iets echt moet doen, wanneer een ander dat voor het eerst heeft gedaan. Vandaag deel ik vijf van die dingen die ik nog nooit heb gedaan! 

Op stapvakantie geweest

De meesten hebben wel eens een echte stapvakantie gedaan. Met vrienden aan het strand liggen met een kater en feesten maar. Ik heb dit nog nooit gedaan en eerlijk gezegd ook totaal geen behoefte aan, maar je wordt er wel raar door aangekeken. Ikzelf ga liever een citytrip maken of aan het strand liggen zonder kater met familie of mijn vriend. Maar ladderzat zijn op vakantie, niets meer ervan weten en amper kunnen genieten van het mooie weer en de mooie plek waar je bent, liever niet.

Alleen een reis gemaakt

Tegenwoordig hoor je dit heel vaak en ik moet zeggen dat ik het opzich ook wel iets vind hebben, maar ik het heb nog nooit gedaan. Ik zou ook niet weten waar ik naar toe moet, waar ik me veilig zou voelen helemaal in mijn eentje.. Ik ga denk ik toch liever met iemand erbij, just in case.

Sushi gegeten

Die ene keer dat ik sushi heb gegeten, kun je niet als eten beschouwen. Ik heb het direct weer uitgetuft en daarna nooit meer geprobeerd, haha! Ik vind rijst, zalm en vis en van alles lekker, maar ik durf het niet helemaal meer aan… Maar ook dit moet je eens in je leven geprobeerd hebben, zegt de wereld (of alleen de mensen om mij heen).

Bunjeejumpen/ parachutespringen

Dit is niet iets wat je perse moet hebben gedaan, maar degenen die het hebben gedaan, raden je het altijd aan om eens te doen. Doodeng, maar je moet het ervaren hebben. Ikzelf heb ook zoiets dat dit op mijn bucketlist moet staan, maar ik heb de grootste angst en paniek om dit ooit uit te moeten voeren.

In mijn eentje ergens uiteten

Laatst vertelde iemand mij: “Ik heb laatst daar gegeten, zo lekker!” en nog geen week later had ze alweer ergens anders gegeten. Ik vroeg me af met wie ze dat toch telkens deed, maar soms ging ze gewoon alleen. Alleen ergens in alle rust lunchen met haar laptop erbij om aan school te werken, haar telefoon om even te Whatsappen in alle rust of te scrollen of om helemaal niets te doen. Ik heb dit ook nog nooit gedaan, nog geeneens een snelle lunch ergens alleen.

Welk van de bovenstaande dingen heb jij ook nog nooit gedaan en wil jij eens proberen?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    juni 6, 2018 at 08:44

    Ik vind alleen uit eten gaan helemaal niet raar. Eind vorig jaar was ik voor een event in Amsterdam en spendeerde ik de hele dag lekker in m’n eentje. Eetgelegenheden, barretjes, noem maar op. 🙂 En komende zaterdag neem ik ‘s ochtends de bus naar Utrecht. M’n vriend moet er ‘s avonds optreden en gaat met de auto met de rest van de band, maar ik ga eerst alleen de stad verkennen. Ik vind dat heerlijk, even helemaal met niemand rekening hoeven houden. Ik vind het grappig dat velen dat vreemd vinden.

  • Leave a Reply