Haarproducten van Maria Nila

Mijn haar is een stukje korter dan voorheen en ik wil flink wat volume creëren voor een wilde bos! Sindskort heb ik kennisgemaakt met de producten van Maria Nila en wat bevallen ze mij goed! Ik heb nu de volume spray en de droogshampoo in gebruik en het werkt echt super! Mijn haar heeft flink wat structuur met de producten, voelt niet zwaar aan, heeft flink wat volume de gehele dag door en is weer helemaal fris! Vandaag de review van deze twee producten van Maria Nila! 

Maria Nila heeft echt ontzettend veel producten voor het haar! En ik wist nog niet van het bestaan van dit merk! Er zijn verschillende lijnen producten voor verschillende soorten haar en doeleinden. Zelf heb ik dus twee producten om mijn haar op te frissen en om flink wat volume te creëren.

Maria Nila Dry Shampoo

Qua droogshampoo heb ik regelmatig Batiste gebruikt, daarnaast heb ik ook de droogshampoo van Kruidvat eigen merk gebruikt. Batiste bevalt me echt geweldig, altijd al. Kruidvat vind ik een goede budget vervanging, maar bevalt me niet zo goed als die van Batiste. Nu gebruik ik deze doorgshampoo een tijdje en hij is echt geweldig! Ik ben bang dat ik nooit meer terug wil naar een andere…

De droogshampoo is echt geweldig! Als mijn haar vet is, gebruik ik een beetje van de droogshampoo en mijn haar is weer helemaal fris (en dit houdt zo’n twee dagen aan, zonder opnieuw droogshampoo te gebruiken). Daarnaast heeft mijn haar ook ontzettend volume na gebruik van de droogshampoo, het voelt zelfs wat stugger aan. De droogshampoo laat trouwens geen witte waas achter en dat is ook super fijn.

Maria Nila Volumespray

Ook deze volumespray zorgt voor een heleboel volume, maar dat zonder mijn haar hard of zwaar te maken. Ik spray de volumespray, van een afstandje, in mijn haar en breng het in model en de hele avond ziet je haar er geweldig uit! Ik kneed mijn haar in model en kan het nog eventueel wat veranderen door nog meer te kneden als het toch niet naar mijn zin is en het blijft zo zitten. Zelfs de dag daarna voelt mijn haar nog fijn aan en kan ik er nog meer spelen, maar zit het volume er ook nog in!

De producten van Maria Nila bevallen me beide perfect en ik raad ze je zeker aan om ook eens te proberen.

De Maria Nila Dry Shampoo is verkrijgbaar voor €12,25 (100 ml) of €20,75 (250 ml) en de Volumespray is verkrijgbaar voor €21,50 (400 ml) bij John Beerens.

Ben jij al bekend met de producten van Maria Nila?

 

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    juni 5, 2018 at 09:10

    Ik heb nog niets van het merk gebruikt, maar vind met name de droogshampoo erg fijn klinken!

  • Leave a Reply