Nars review: Longwear Foundation, Highlighting Powder, Eyeshadow & Long Wear Eyeliner

Wat was ik verrast en blij met dit pakket! Het kwam bij mij op de deurmat gevallen (helemaal niet waar, een postbode gaf het aan mij, maar het gaat om het idee) en ik was echt super blij. De producten van Nars heb ik altijd geweldig gevonden, bij andere bloggers en youtubers. Ik heb er altijd over nagedacht, maar nooit kwam het in me op om ook daadwerkelijk een product aan te schaffen. Dus dolblij was ik met dit pakketje! 

Het pakket wat ik ontving, bestond uit verschillende producten die mij dolblij maakte. Waaronder dus meerdere foundations (in verschillende kleuren), een prachtige highlighter, een mono oogschaduw én een oogpotlood. Vandaag dus tijd om deze producten te reviewen.

Natural Radiant Longwear Foundation

Ik vond het serieus lastig om te bedenken welke kleur ik nodig had. Ik wist dat ik een lichte huid had, maar zo licht.. Er zijn meerdere kleuren foundation mijn kant op gekomen, waar mijn moeder en zusje heel blij mee waren, want de L4 Deauville was de enige juiste kleur. Dat is wel het voordeel van de Nars foundations, er zijn zo ontzettend veel kleuren en er moet dus echt wel een kleur voor jou tussen zitten. Ik adviseer je voor de eerste keer wel om naar de winkel te gaan en de foundation in het echt te bekijken en je te laten adviseren.

Maar ik vind de foundation wel heel erg fijn! De foundation geeft een volledige dekking, super fijn dus! De foundation matteert niet volledig, maar het is ook geen onwijs glanzende foundation. Ikzelf vind het prettig om de foundation af te poederen en dat werkt in combinatie met deze foundation ook super. Ik ga na een tijdje wel een beetje glimmen op mijn T-zone, maar dit is vrijwel altijd, maar de dekking blijft zoals ‘ie was!

De foundation is daarnaast makkelijk te doseren door de pompflacon, daarnaast heb je er ook weinig van nodig én doe je er super lang mee!

Ideale foundation, heel erg blij mee én zeker een aanrader. Ikzelf ga wel nog eens terug om te kijken voor de juiste kleur, want deze kleur is voor mij in de winter aan de donkere kant.

Albatross Highlihgter Powder

Deze verpakkingen zijn toch simpelweg prachtig! Het heeft iets, het is zo simpel, mat, zwart, witte letters, clean. Ik vind het geweldig! Albatross is een melkachtige gouden highlighter en zijn gemaakt op basis van de exclusieve Seamless Glow Technology.

De highlighter zijn erg subtiel, het zijn highlighters, maar bevatten geen grove glitters of shimmers, maar hebben een parelmoer effect. Ik vind zelf de highlighter echt prachtig, juist omdat hij zo subtiel is, maar hij geeft wel een mooi effect. De highlighter voelt heel romig aan en totaal niet poederig of krijtig. De highlighter smelt mooi samen met de huid en geeft een mooie glow!

Dual-Intensity Eyeshadow

Ik heb bijna geen mono oogschaduws, maar met deze ben ik heel blij in mijn collectie. Het is de kleur Callisto en de vormgeving ervan is prachtig. De verpakking is weer net zo geweldig als de verpakking van de Highlighter. De oogschaduw is ontzettend romig, niet poederig en daardoor heb je ook geen last van overtollig poeder overal. Ik heb daar namelijk wel eens last van, poeder op mijn gezicht, mijn kaptafel, mijn spiegel, overal! Daar heb je nu geen last meer van.

De oogschaduw heeft een prachtige kleur en ik kan hem echt niet beschrijven. Het is een hele basic kleur die overal mee te combineren zijn en blendt gemakkelijk op het ooglid. Het is echt een geweldige oogschaduw, meer kan ik er niet over zeggen.

Langer-Than-Life Long-Wear Eyeliner

Volgens mij heb ik nog nooit zo’n long-wear eyeliner gehad! Ik heb de swatches gemaakt op mijn hand en dit ging als een trein. Het oogpotlood vloog over mijn hand heen, zo zacht en zo romig, maar het was er ook niet zo gemakkelijk af te krijgen. Ik heb er flink over heen moeten gaan met make-upremover om het oogpotlood te verwijderen. Het is een hele intense zwarte kleur die je kunt combineren in elke look én hij blijft super lang en goed zitten! Ik heb zelf de kleur Via Veneto en dit de zwarte variant, maar er zijn nog veel meer varianten verkrijgbaar.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf, hieronder vind je de linkjes en de prijzen en gewichten/inhoud.

De Nars Natural Radiant Longwear Foundation is verkrijgbaar voor €45,00 (30 ml),
De Nars Albatross Highlighting Powder is verkrijgbaar voor €31,50,
De Nars Dual-Intensity Eyeshadow is verkrijgbaar voor €27,00 (4 gram) en
De Nars Langer-Than-Life Long-Wear Eyeliner is verkrijgbaar voor €25,00 (0,58 gram).

Mijn eerste indruk met de producten van Nars is super! Ik ben heel tevreden en de producten zijn plaatjes om naar te kijken, maar ook geweldig in gebruik!

Ben jij bekend met de producten van Nars?

 

No Comments

Leave a Reply