Summer Guide 2018

Na mijn Moederdag gift guide kon ik niet wachten tot ik de Summer Guide van 2018 kon maken. Ik vind het zo leuk om allemaal musthave items bij elkaar te zoeken voor deze zomer. Nieuwe producten, nieuwe uitvoeringen of items die perfect zijn om de zomer mee door te komen. Vandaag laat ik je de zomer guide van 2018 zien met hele leuke items. 

Allereerst, wat ben ik blij met dit zomer weer! Het is nu bijna juni en dan begint de zomer pas echt, maar ik heb in de maand mei al zo’n zomergevoel gehad en regelmatig jurkjes en korte broekjes aan gehad, dat ik haast niet kan wachten tot ik vrij heb van school en het echt zomer is. Maar laten we nu beginnen met de items van de zomer guide.

Op het gebied van zonnebrillen verandert er altijd heel veel in een jaar. Ray Ban (maar ook andere merken) komen elk jaar met nieuwe, leuke zonnebrillen, waaronder deze leuke zonnebril voor de zomer van 2018. Ik heb dit jaar mijn zonnebril al heel veel op gehad, want het is het al zo’n lekker weer geweest. Zelf heb ik een zonnebril op sterkte, maar het liefst heb ik een aantal zonnebrillen (zonder sterkte, die ik met lenzen kan dragen) om leuk wat af te wisselen.

Daarnaast heb ik al wat zomers make-uplooks gemaakt. Bronzer, felle blush, highlighter die mooi schittert in de zon en een felle lipstick. Zo vind ik in de zomer shimmers, bronzers en wat kleur in je gezicht hartstikke mooi. Bobbi Brown brengt daarom dit palette uit. Het is een palette met daarin drie shimmer bricks, namelijk Rose, Copper Diamond, Apricot. Ideaal om in de zomer je gezicht wat meer kleur, diepte en shimmer te geven. Hier moet je wel snel bij zijn, mocht je hem willen, want hij is limited edition!

Mijn haar heeft altijd veel te voortduren in de zomer met de zon, zout water, vaker nat worden en nog veel meer. Om je haar goed te beschermen komt Keune met een hele lijn vol zonbescherming voor je haar. Deze lijn, Keune Care Sun Shield, komt met een shampoo, conditioner en een haarolie. De haarolie lijkt me echt geweldig. Je kunt deze gebruiken voordat je in de zon komt of terwijl je je haar blootstelt aan de zon en uv-stralingen. De haarolie beschermt zowel je haar als de hoofdhuid tegen deze stralingen en voorkomt zo dat het haar uitdroogt. Daarnaast is het product water bestendigd en kun je het dus ook gebruiken tijdens het zwemmen of aan het strand. Daarnaast geeft het product jouw haar ook nog volume en glans, dit zijn ondertussen wel vijf vliegen in één klap!

En zonder badkleding komen we ook niet ver. Ik heb zelf ontzettend veel leuke badpakken gezien en ik vind dit ideaal! Een bikini is ook hartstikke leuk, daar niet van, maar dit keer een badpak voor de zomer is ook hartstikke leuk. Dit badpak is van BeachLife en heeft een retro stijl met een laag uitgesneden rug. Ik vind hem super leuk en daarnaast is hij ook leuk te combineren met een kort broekje en het badpak als top. In de zomer is een leuke sneaker echt een musthave wat mij betreft. Ik kan zelf geen uren lopen op sandaaltjes of slippers en dan is een leuke sneaker een goede vervanger. Zelf houd ik enorm van sneakers met een leuke opdruk en witte sneakers zijn al jaren goed in de zomer. Daarnaast trekt een witte sneaker de warmte ook niet aan, waardoor het minder heet is als een sneaker in een (donkere) kleur. Hoe gaaf zijn deze sneakers van Ted Baker! Ik moet ondertussen bekennen, ik heb deze toffe sneakers in huis gehaald!

Daarnaast zijn er voor de vrouw in de zomer drie soorten tassen ideaal. Een rugzak, een shopper en een klein crossbody tasje. Ik gebruik in de zomer dit soort tassen heel veel. Een rugzak gaat vaak mee op vakantie of als we een dagje weg gaan, omdat je hier veel spullen in kwijt kunt en je op deze manier het gewicht kunt verdelen over je schouders en rug. Zo zijn de rugzakken van Fjällräven super leuk, want je hebt ze in allerlei (felle) kleuren en ze zijn lichtgewicht. Daarnaast vind ik ook shoppers geweldig, dit ziet er namelijk super leuk en vrouwelijk uit, maar ook hier kun je veel in kwijt. Ben je opzoek naar een echte stevige shopper, waar je wel veel in kwijt kunt en waarvan de buitenkant tegen water kan, dan raad ik je de tassen van Ted Baker aan. Dit zijn ideale shoppers (ik draag hem al een jaar de hele dag bij me met een laptop erin) en ze zien er ook super leuk uit. Je hebt ze in verschillende kleuren, maar hoe leuk is deze roze voor de zomer.

1 Ray Ban zonnebril  2 Bobbi Brown Highlight & Glow Shimmer Brick Palette – 3 Keune Care Sun Shield Oil – 4 Retro badpak Beachlife – 5 Ted Baker sneakers – 6 Ted Baker shopper – 7 Fjällräven rugzak

Dit is de Summer Guide van 2018. Welke toffe items of musthaves mis jij nog in deze guide of wat kun jij echt niet missen in de zomer? 

No Comments

Leave a Reply