Mijn ervaringen met Linwoods Breakfast Boost

Ik vind het heerlijk om in de ochtend yoghurt of kwark te eten met granola. Om de ochtend nu nog energieker te starten, kun je gebruik maken van de Linwoods Breakfast Boosts. De Breakfast Boosts bestaan uit zaden en deze koud gemalen zaden zorgen voor een verbeterde opname van vitamines, mineralen en omega’s. Een vezelrijk ontbijt, zonder toegevoegde suikers. Ikzelf heb ze al meerdere keren gebruikt en wil vandaag mijn ervaringen met je delen. 

Ikzelf heb deze drie varianten en allemaal zijn ze gezond en is het een bron van vezels en geen toegevoegde suikers.  Vaak als je granola eet in de yoghurt, dan zit er al gauw iets van honing of suiker bij, wat het al een stuk minder gezond maakt. Dat is hierbij dus niet. Daarnaast zijn ze glutenvrij en hierdoor maakt het ook een goede bron van vezels voor mensen die geen gluten kunnen verdragen, maar wel de vezels nodig hebben.

De Linwoods Breakfast Boost kun je op veel manieren gebruiken, namelijk als muesli door melk, yoghurt of kwark, door smoothies, in combinatie met fruit of door de yoghurt. Ikzelf heb er al eens een smoothie van gemaakt en daarnaast heb ik hem ook gebruikt door mijn yoghurt met granola.

De Breakfast Boost ziet er zo uit. Per variant verschilt het, want er zit net wat anders is, maar het is allemaal fijngemalen, waardoor je het makkelijk kunt gebruiken in een smoothie of yoghurt. Zelf vind ik het wel prettig dat het zo fijn gemalen is. Ik trek meteen een vies gezicht als ergens ‘stukjes’ in zitten, waarvan ik niet weet wat het is en daardoor eet dit ook zo gemakkelijk.

Ikzelf vond het heerlijk door een smoothie. Door de yoghurt is het geheel wat plakkerig, maar door een smoothie, glijdt het gemakkelijk weg. Daarnaast heeft het ook geen opvallende smaak en dit is ook positief. Het is gezond, maar je blijft wel de smaak van de smoothie behouden en hierdoor ga je er ook niet tegenop zien om het te eten.

Een prettige manier om toch voldoende eiwitten, mineralen en vitamines binnen te krijgen, zonder er heel veel moeite voor te hoeven doen. Ikzelf heb er in ieder geval baat bij, want het helpt de stoelgang te verbeteren en daarnaast bevat het geen tarwe (gluten in het algemeen), waardoor het een vervanger kan zijn van granola of muesli of een extra toevoeging.

De Breakfast Boost van Linwoods zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor €4,49 (180 gram).

Ben jij bekend met deze Breakfast Boost van Linwoods?

No Comments

Leave a Reply