eos Lipbalms – Mijn 3 favorieten!

Het is jaren geleden dat ik mijn eerste eos lipbalm aanschafte. Destijds de heerlijke aardbeien variant. Ik was echt smoorverliefd op dat ding en hij ging overal met mij mee naar toe. Vervolgens werd mijn stash aangevuld met iets meer lipbalms van eos en werd de verzameling groter. Iedere ochtend en avond en tussendoor smeer ik mijn lippen in met dit bolletje en daardoor voelen mijn lippen altijd heerlijk zacht en smaken ze naar snoepjes. Vandaag een korte review waarom deze lipbalms zo fijn zijn én deel ik mijn drie favorieten met je. 

Zoals ik al vertelde, ben ik al jaren fan van de eos lipbalms. Het begon toen met een aardbeien (ik wou zeggen milkshake) lipbalm en dit groeide uit tot een hele collectie waar deze drie favorieten uit voort zijn gekomen. De lipbalms bestaan uit natuurlijke producten en maken mijn lippen heerlijk zacht. Daarnaast doe je ook echt lang met de lipbalms, hij bevat namelijk 7 gram!

De aardbeien lipbalm en ook de Pomegranate Raspberry lipbalm (één van mijn favorieten) zijn beide rijk aan antioxidanten, bevat vitamine E, shea butter en jojoba-olie.

De andere twee favorieten van mij komen uit de eos Visibly Soft collectie. Deze lipbalms zijn rijk aan natuurlijke verzorgingsoliën, avocad-extract, kokos- en shea boter en zijn daarnaast glutenvrij en vrij van minerale oliën en ftalaten. Mocht je dus opzoek zijn naar een glutenvrije lipbalm, dan kun je eens kijken bij de eos Visibly Soft lipbalms (of de standaardcollectie ook glutenvrij is, weet ik niet, daar staat het namelijk niet bij vermeld).

Blackberry Nectar – Pomegranate Raspberry – Coconut Milk 

Alle drie mijn favorieten op een rij. Bij de Blackberry Nectar ruik en proef je ook echt de blackberry, heel zoetig en zomers. Ook de Pomegranate Raspberry is heel zoet, maar net iets minder opvallend als de Blackberry Nectar. Coconut Milk is weer wat rustigere en neutraler van geur, maar wel met een vleugje kokosnoot.

Drie heerlijke lipbalms, maar daarnaast zijn er ook nog heel veel andere smaken en geuren. Ikzelf heb er ook nog een met komkommer, vanille en natuurlijk de oude vertrouwde aardbei.

Ben jij bekend met eos lipbalms?

1 Comment

  • Reply
    Big Summer Giveaway - Suzanne Elisa
    juli 4, 2018 at 06:03

    […] eos Lipbalms  […]

  • Leave a Reply