The Body Shop Body Yogurt

Elke keer sta ik weg te dromen bij de heerlijke producten van The Body Shop en voornamelijk de body butters. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam in te smeren met een verzorgend product, zodat mijn huid daarna zijdezacht aanvoelt. The Body Shop komt nu met iets nieuws, namelijk: Body Yogurt! 

Onlangs ontving ik twee vrolijke potjes Body Yogurt van The Body Shop. Er zijn in totaal zes geuren, namelijk: Almond Milk, British Rose, Mango, Moringa, Strawberry en Banana (limited edition). The Body Shop komt met de Body Yogurt omdat het veel sneller intrekt dan een body butter. Dit vind ik zelf ook altijd een groot nadeel, dat het intrekken van een body butter zo lang duurt. De Body Yogurt trekt ontzettend snel in (in 15 seconden!) en plakt daarnaast ook niet. Ideaal als je haast hebt, maar je lichaam toch wilt verzorgen.

Een Body Butter is een dik product, zoals de naam als zegt: net als een boter. Het duurt lang voordat het in je lichaam is getrokken door de dikkere substantie. De Body Yogurt is een stuk luchtigere en fris en lijkt op yoghurt. Ik hou er wel van, producten die naar eten vernoemd worden. Misschien door mijn liefde voor lekker eten én beauty!


Het fijne aan de Body Yogurts is dat ze ontzettend snel intrekken. The Body Shop belooft binnen 15 seconde, dat is misschien iets té ambitieus, maar het zal niet heel veel langer testen. Je bent echt binnen no-time ready to go! Daarnaast heb je maar een kleine hoeveelheid nodig om je lichaam in te smeren en is het dus ook nog heel zuinig in gebruik. En daarnaast is de geur echt heerlijk!!

Een nieuw product van The Body Shop waar ik zeker over te spreken ben. Het is een ideaal product om je lichaam snel en goed mee te verzorgen. Het hydrateert mijn lichaam zeker, maar of het voldoende is voor de wintermaanden weet ik niet. Dan gaat mijn voorkeur misschien uit naar een dikker product, zoals een Body Butter. Maar ik verwacht toch naar de Body Yogurt te grijpen als ik snel de deur uit moet en natuurlijk in de overige maanden.

The Body Shop Body Yogurt is vanaf dit moment verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 (200 ml) en de Body Yogurts zijn compleet vegan.

 

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    mei 24, 2018 at 08:33

    Oeh, hier ben ik erg benieuwd naar. Ik gebruik amper bodylotion omdat ik er geen geduld voor heb, haha. Fijn dat deze zo luchtig zijn en snel intrekken! Ik vind de Almond Milk het beste klinken.

  • Leave a Reply