5 leuke en gezellige dingen om te doen met Pinksteren

Het laatste lange weekend voor de zomervakantie is aankomend weekend. Tijd om weer iets leuks te gaan doen met je vriend, vriendinnen, iets voor jezelf of met je familie. Er is in ieder geval van alles te doen aankomend weekend en de weersvoorspellingen zijn ook heerlijk! Reden genoeg om er op uit te trekken én ik deel je vijf leuke en gezellige dingen die je kunt doen met Pinksteren. 

Fun Forest

Dit lijkt me leuk om eens te doen, net als spellen in de bossen en in de modder. Bij Fun Forest kun je heerlijk de aap uit hangen op wiebelbruggen en touwladders van 4 tot 15 meter hoog. Geschikt voor jong en oud en daarnaast is er in tijdens het Pinksterweekend een leuke actie. Zeg je ‘bosaapje’, dan mag je bij de BOSS Kitchen (kiosk en terras) gratis iets lekkers uitkiezen. Fun Forest zit in Amstelveen, Almere, Rotterdam en Venlo, zeker een leuk uitje om te doen.

Orchideeën Hoeve

Een leuk uitje voor het hele gezin. Je kunt je vergaren aan de tropische natuur en ook kinderen kunnen genieten in het grote speelparadijs! Oog in oog staan met apen in het gloednieuwe Makirijk of een sprinkhaan eten tijdens de Junglefreakshow.

Pinkstermarkt in Nijmegen

Nijmegen is een hele leuke stad, waar je lekker kunt winkelen en eten! Nijmegen staat tweede Pinksterdag in het teken van de Pinkstermarkt. In veel straten is het markt maandag met bloemen, kunst en boeken. Daarnaast kun je genieten van livemuziek en zijn ook veel winkels geopend. Lekker er op uit en niet te duur (althans, je kunt zelf bepalen hoe duur je het maakt!).

Foodtruck festival TREK – Utrecht

Utrecht staat tijdens Pinksteren in het teken van lekker eten, live muziek én theater. Een gezellige sfeer met muziek en lekker eten; wat willen we nog meer! Van donderdag 17 tot en met maandag 21 mei in het Utrechtste Griftpark. En daarnaast: het is gratis! Mocht je dus niet te veel geld willen uitgeven, dan is dit ook een leuke optie.

7th Sunday Festival

Eerste Pinksterdag kun je ook helemaal uit je bol gaan bij het 7th Sunday Festival! Het is op het festivalterrein De Roost bij het Brabantse Erp. Een kleurrijk festival (ookwel het kleurrijkste festival van het jaar) met onder meer Steve Aoki, Joris Voorn, Showtek en Sam Feldt. En zo heb je maandag nog de tijd om bij te komen en je gezonde gewoontes op te pakken.

Ikzelf heb nog geen plannen gemaakt voor de zondag en maandag en ga nog eens goed nadenken en het lijstje bekijken wat het gaat worden. Weet jij al wat je gaat doen met Pinksteren?

No Comments

Leave a Reply