Summer Vakantie Wishlist

De zomervakantie komt er al bijna aan en eerlijk gezegd zorgt dit alleen maar voor een hoop stress bij mij. Er moet nog zoveel gebeuren tot aan de zomer én wat doen wij met vakantie? We hebben de afgelopen week heel veel nagedacht over de vakantie en of wij wel of niet op vakantie gaan en waar dan heen. Misschien is de vakantie ondertussen wel geboekt als deze blogpost online komt, maar het kan ook zomaar zijn van niet. Maar als we wel op vakantie gaan, wat ook zeker de bedoeling is, heb ik nog een aantal dingetjes nodig. Vandaar mijn Summer Vakantie Wishlist! 

Voor de vakantie heb ik zeker wel genoeg jurkjes (lees: 31 jurkjes in totaal), dus die hoef ik eigenlijk niet meer. Daarnaast heb ik een paar rokjes, maar ik vind het ook fijn om nog één of twee shortjes bij te hebben voor de vakantie. Ik vind een spijkerbroekje altijd leuk en dit kun je ook met alles combineren! Het shortje met het tropical design. Daarnaast zitten dit soort losse shortjes echt heerlijk om je billen.

Ik heb denk ik ook een nieuwe bikini nodig. Dit jaar wil ik het liefst een strandvakantie en daar hoort natuurlijk een bikini bij. Ik heb wel een aantal bikini’s in mijn kast liggen, maar ik denk dat deze geen van alle meer geschikt zijn voor deze zomer, althans heel veel niet. Een nieuwe bikini is dus zeker nodig. Ik vind zelf een bikini met beugel het fijnst, want dan lijkt het alsof meteen iets meer borsten hebt!

Daarnaast vind ik het strandjurkje onwijs leuk! Ik heb eigenlijk geen jurkjes nodig, maar ik vind het sonde om mijn goede jurkjes aan te trekken voor over mijn bikini naar het strand met de zon en het zout als het daar maar op het strand ligt en vlug over mijn bikini aangetrokken wordt. Dit jurkje is daar denk ik ideaal voor.

Dit heb ik absoluut niet nodig, maar ik vind de broek zo mooi! Het is een pantalon en ik vind dat heerlijk zitten. Zeker ook in de zomer, het is iets meer gekleed dan een korte broek of een jurkje en het is ook niet te warm. Ik vind hem leuk en dat bepaalt ook al ontzettend veel of je hem wel of niet gaat dragen.

De leuke hoed staat niet op mijn wishlist, maar hij is wel ontzettend leuk. Alle items zijn, net als deze zomerse hoed van Esprit. Ikzelf draag nooit hoeden, maar vind het wel fijn om een pet te dragen en natuurlijk mijn zonnebril, maar een hoed vind ik er ook super leuk uitzien in de zomer! Daarnaast zag ik bij Topshop hele leuke zomerse tasjes, niet dat ik ze nodig heb, maar het is wel ontzettend leuk om deze te matchen bij je outfits.

Nu in ieder geval eerst de vakantie en dan gaan we deze items maar shoppen om mijn koffer te kunnen vullen als we naar de zon toe gaan!

Ga jij op vakantie en heb je alles al voor je outfits?

1 Comment

  • Reply
    Florentine
    mei 13, 2018 at 15:08

    Wat een super leuke items! Ik heb ontzettend veel zin in de zomer vakantie. Ik ben benieuwd waar je heengaat 🙂

  • Leave a Reply