Mijn favoriete plekje op mijn kamer

Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete plekje in huis of in een bepaalde kamer. Zo zit ik aan de keukentafel het liefst met mijn rug tegen de tuindeur op de middelste plek en zit op de bank in de huiskamer het liefst in het hoekje en op zolder op de bank zit ik het liefst aan de rechterkant van de bank. Maar het allerfijnste plekje in huis vind ik toch mijn eigen slaapkamer. Hier heb ik al mijn spulletjes staan, hier kan ik doen wat ik wil en het liefst zit ik dan op deze stoel aan mijn bureau. 

Dit is dan mijn favoriete plekje. Voorheen zat ik het liefst op mijn bed al ik langere tijd aan school of de blog moest werken en ik dat op mijn slaapkamer deed. Ik had toen een houten stoel en die zat een stuk minder lekker dan deze. Als ik dan langere tijd had gezeten, had ik een houten kont en dat werkt niet bepaald lekker. Het is een heerlijke stoel en hij is van LiL en hij is lichtblauw, waardoor hij heel goed matcht met de donkerblauwe muur en de andere pastelaccessoires. Het is wel een hele stevige stoel, maar tegelijkertijd ook gemaakt van zacht materiaal, waardoor hij lekker zit.

Als ik dan op mijn stoel zit, dan zit ik aan mijn bureau en dan is dit mijn uitzicht. Dit is een vrij rustige plek. Ik heb mijn nepplantje van Ikea op mijn bureau staan met waxinelichthoudertjes, een geurkaars van Etos en een vaas met bloemen. Boven mijn bureau heb ik plankjes met wat leuke decoratie. Hier doe ik verder niet veel mee, maar het staat er gezellig. Op de plankjes ligt tegenwoordig wel mijn bullet journal en een setje van mijn favoriete pennen die ik daarvoor gebruik.

Aan de zijkant van mijn bureau heb ik een lamp hangen. De lamp is van Online Interieurshop en dit is een ideale lamp voor boven een bureau. Hij geeft ontzettend goed licht (is ook afhankelijk van wat voor lampje erin doet) en schijnt over het hele bureau. Daarnaast kun je hem wat verstellen, zodat hij net in een andere hoek schijnt.

Om de stoel nog wat gezelliger te maken, heb ik er een kleedje in gelegd dat van de Primark is en  ik heb een kussentje gemaakt van de stof die ik heb gekregen via Motiflow. Het is de stof genaamd Foshizzle van designer PetitKonijn en hij staat super leuk in deze stoel. Dit maakt het geheel een stuk gezelliger in mijn slaapkamer en door de kleuren uit het kussentje, past het ook allemaal net wat beter bij elkaar.

Maar waarom is dit nou mijn favoriete plekje in mijn slaapkamer? Ik breng heel veel tijd door aan mijn bureau en een stoel maakt het natuurlijk een stuk fijner om er aan te zitten en zeker als het een fijne, zachte stoel is zoals deze. Ik zit aan mijn bureau om aan school te werken, aan de blog te werken of om te tekenen en te knutselen in mijn bullet journal. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om op de stoel te zitten met een boek of mijn telefoon/laptop om Youtube of een serie te kijken. Dit blijft voorlopig nog wel mijn favoriete plek, omdat hij zoveel gebeurd en ik me hier even helemaal kan focussen op hetgeen wat ik op dat moment wil doen.

Wat is jouw favoriete plekje in huis?

No Comments

Leave a Reply