Moederdag Gift Guide

Moederdag staat weer bijna om de hoek en het leek me leuk om eens een Moederdag gift guide te maken. Ik vind het altijd leuk om cadeautjes uit te zoeken en bij elkaar te sprokkelen en meestal blijft het niet bij één cadeautje, maar een leuk pakketje. Vandaag heb ik een aantal leuke dingen geselecteerd die leuk zijn om cadeau te geven aan je moeder (of schoonmoeder) met Moederdag (of elk ander moment)! 

Natuurlijk zijn cadeautjes super persoonlijk en houdt elke vrouw/moeder van iets anders. Of deze cadeautjes geschikt zijn voor jouw moeder is aan jou en daarnaast is het ook afhankelijk van jouw budget. Daarom zijn er verschillende cadeautjes mogelijk en daar binnen heb je verschillende prijscategorieën.

Een heerlijk (kook)boek!

Er zijn genoeg (kook)boeken op de markt en wij genieten natuurlijk allemaal van de heerlijke gerechten van moeders, maar eens wat variatie mag ook. Houdt je moeder niet zo van koken, dan kun je natuurlijk ook nog altijd een boek cadeau geven om te lezen. Dit kookboek van Estée Strooker ligt pas vanaf 18 juni in de boekenwinkels, maar er zijn ook nog heel veel andere leuke kookboeken verkrijgbaar. Zelf vind ik de kookboeken van Rens Kroes geweldig met lekkere recepten.

Mooie (high-end) make-up

Mijn moeder gebruikt ook make-up en kijkt vol bewondering in mijn make-uplades. Zelf vind ik make-up geweldig en waarom zij niet?! Ikzelf en mijn moeder kopen niet zo snel high-end make-up voor onszelf, dus des te leuker om dit cadeau te krijgen. Leuke merken hiervoor zijn Nars (kijk deze producten uit de nieuwe collectie!!) of Estee Lauder. Gaat dit iets boven je budget, kun je natuurlijk ook voor een iets betaalbaarder merk gaan, zoals Clinique of Maybelline.

Een leren tas

Een leren tas is ook altijd goed, hetzelfde als een mooie portemonnee. The Little Green Bag heeft prachtige tassen en portemonnee’s in verschillende prijsklassen. Ik vind de tassen van Pauls Boutique super mooi en ik heb er zelf ook een exemplaar van. De tassen van Pauls Boutique zijn niet té duur, maar de kwaliteit is geweldig! Een ideaal cadeau om te geven aan je moeder dit weekend.

Beautyblender voor jou én je moeder!

Het is toch helemaal leuk als je een cadeautje geeft en er zelf ook profijt van hebt! Dat is met dit cadeautje precies zo. De beautyblender komt met beautyblender BFF. Je krijgt hierbij niet één maar twee beautyblenders. Een voor jouw BFF en een voor jou, of een voor je moeder en eentje voor jou. Wellicht herken je het dat je moeder ook jouw make-upskills wil leren of dezelfde producten en tools wil, dit is de ideale manier. De beautyblender BFF is verkrijgbaar bij de Boozyshop en Douglas voor €39,95.

Haarproducten

Een tijdje terug kreeg ik een persbericht over de producten van Maria Nila. Ik ben echt super benieuwd geworden en wat zijn dit een fijne en mooie producten om in de badkamer te hebben staan. Mijn moeder doet redelijk veel met haarverzorging. Haren wassen met shampoo en conditioner, het haar föhnen en versteviging met een crème of spray. Maria Nila heeft verschillende producten voor lang en kort haar om het haar te stylen en te verzorgen. Zeker een aanrader om cadeau te doen of een set samen te stellen met deze producten (of andere producten).

Een mooi nagellakje

Vorig jaar heb ik het Moederdag cadeau gekocht voor mijn schoonmoeder en dat waren twee (dacht ik) nagellakjes. Dit blijft ook leuk om cadeau te geven en is een heel simpel, maar leuk cadeau en hier heb je ook verschillende prijsklassen in. Ik vind zelf de nagellakjes van OPI heel erg fijn en ze hebben nu hele mooie zomerse kleurtjes. Ideaal om cadeau te geven en alvast te wennen aan het heerlijke weer!

Ik heb al een leuk cadeautje klaarliggen voor moeders en ik ben ook heel erg benieuwd wat jij graag cadeau krijgt en wat je zelf cadeau geeft aan je moeder. 

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    mei 9, 2018 at 09:34

    Tof lijstje. 🙂 Ik geef mijn moeder meestal een mooie bos bloemen en een klein extraatje cadeau. Ik heb nog even tijd, want hier in Antwerpen wordt Moederdag pas in augustus gevierd.

  • Leave a Reply