Waarom heb ik ze niet eerder aangeschaft? | Nieuwe schoenen

Ik draag niets liever dan donkerblauw. Dit is, naast roze, mijn favoriete kleur. Donkerblauw is voor mij het nieuwe zwart. Waar iedereen fan is van zwart en het liefst alleen maar zwart draagt, draag ik donkerblauw (met roze). Ondanks dat ik altijd blauw draag in mijn kleding, had ik nog nooit volledig blauwe laarsjes of sneakers gehad. Ik heb wel eens een lichtblauw laarsje gehad en een blauw gebloemde sneaker. Maar nu eindelijk de sneakers waarvan ik denk; waarom heb ik ze niet eerder aangeschaft?

De sneaker waar ik het over heb, is deze blauwe suède sneaker van Adidas. Ik had dus nog geen enkele blauwe basic schoen en dat is met ingang van deze bestelling veranderd. Ik kreeg de sneaker binnen en ik wist niet hoe snel ik hem aan moest doen. Dit is een sneaker die overal bij past! Ik zelf draag heel weinig zwart, dus daar hoef ik geen rekening mee te houden en voor de rest past hij eigenlijk overal bij. Ik heb hem al gedragen met mooi weer onder een jurkje, onder een pantalon is het ook heel leuk en casual en onder een jeans past hij ook perfect!

Zeker in de lente, de zomer en zelfs nog de herfst gaat de sneaker perfect en kun je er echt geen afscheid van nemen, dan kun je hem ook nog dragen in de winter, maar vaak kies ik dan voor een leuk laarsje!

De sneakers van Adidas heb ik gekregen via Footway en kosten €75,00 en heten officieel Adidas Original Courtvantage W Legend Ink/OffWhite/Legend Ink. Een hele fijne sneaker en hij is echt de perfecte donkere, jeansblauwe kleur.

Draag jij veel blauwe items?

No Comments

Leave a Reply