Mijn (donkere) jeansblauwe muur!

Al een hele tijd heb ik mijn kamer zoals hij nu is. In het najaar ben ik aan de slag gegaan met de room make-over en toen had ik het idee voor een donkerblauwe muur met mijn witte meubels. Dit is uiteindelijk zo ontzettend leuk uitgepakt met alle accessoires en de muur is ook echt fantastisch! Ik vond het best spannend om de muur te gaan schilderen, maar toen het er eenmaal op zat en aangekleed was, was het perfect. Vandaag wil ik je de muur nog eens goed laten zien en vertel ik je alles over de kleur. 

Een muur uit de kamer is donkerblauw geworden en dat is de muur waar mijn bureau en boekenkast tegenaan staan. Boven mijn bureau heb ik ook nog een wandrek, in dezelfde witte kleur als mijn bureau en kasten. Door de witte meubels durfde ik het ook wel aan om de muur zo donker te maken, want hierdoor wordt het niet té donker in de kamer.

Ik ben echt ontzettend blij met de blauwe muur en het past ook perfect bij de rest van de kamer. De rest is aangekleed met pasteltinten; lichtblauw en (poeder)roze. Dit past echt super bij elkaar. Daarnaast blijf ik gefascineerd door de donkere muren en het liefst wil ik ook een donkere muur in de woonkamer, zodra ik mijn eigen huisje heb.

En nu de kleur. De verf heb ik gekregen van OnlineVerf.nl en het is de kleur Gelders Blauw (1710). Je kunt de kleur laten mengen (net als heel veel andere kleuren) en zo kun je ook de finish bepalen. Ikzelf heb een matte muurverf, waardoor het een matte, blauwe muur is en dit staat heel erg mooi. De kleur van de verf komt goed overeen zoals hij op de foto is, maar ik vond het wel schrikken toen ik de verf voor het eerst zag in de emmer en die kleur vond ik totaal niet mooi. Op de muur is hij toch goed opgedroogd en is het de kleur geworden die ik wou.

Ik ben echt super blij met de blauwe muur en hoe het in zijn geheel geworden is! Welke kleur hebben jouw muren in huis?

No Comments

Leave a Reply