20 x waar ik in april blij van werd

Ik keek echt weer uit naar het schrijven van deze blogposts toen ik bezig was met die van vorige maand, maar wat is dat toch snel gegaan. Voordat ik het wist was het zover en is zelfs april alweer voorbij gevlogen! Ik heb sommige dingen bewust meegemaakt in april en er goed bij stil gestaan en andere momenten heb ik in een waas beleeft en daarvan is het misschien maar goed dat ik elke dag iets heb opgeschreven om het me nog te herinneren. Vandaag mijn happy gedachten en momenten van de maand april.

♥ 1 april begon ik met een heerlijke kooksessie; broccoli couscous met zalm en spinazie.
♥ Al mijn schoolopdrachten van afgelopen periode heb ik (op tijd) klaar om in te leveren.
♥ Ik had het gevoel dat psychologie helemaal ging lukken tijdens het studeren, zo’n fijn gevoel!
♥ Afgelopen maand heb ik wéér elke week twee keer gesport en flink gewandeld!
♥ En uiteindelijk besloot ik om alle documenten en eindopdrachten in te leveren, hier hoef ik niet meer aan te denken!

♥ Ik sliep een nacht echt heerlijk! (meerdere nachten wel, maar deze nacht sprong eruit!).
♥ Ik kwam erachter dat ik 31 jurkjes heb! Shame on me, maar ik hou er echt enorm van.
♥ Ik moest een aantal keer flink boos worden op de kinderen op stage en het had effect.
♥ Een dagje genikst, ook eens heerlijk! Ik kwam de quote tegen ‘Luieren is ook een werkwoord’ en die past hier perfect bij.
♥ Voor het eerst echt buiten kunnen zitten in de zon, wat was het even lekker weer!

♥ Uiteten met mijn lieve vriendinnetje!
♥ Veel te veel geshopt, maar wel even heel leuk!
♥ Samen met mijn zusje op de scooter met het mooie weer.
♥ Een roze regenjas, super cute!
♥ Mijn tentamen heb ik gehaald!! Super blij mee!

♥ Samen met pap toastjes met zalm gegeten en genoten van het heerlijke weer.
♥ Een dag heel veel gedaan voor stage!
♥ Een heel fijn lente (bijna zomer) weekend.
♥ De hele middag BBQ’en; zalm, hamburgers, fruitsalade en stokbrood!
♥ Leuke spreads gemaakt in mijn bullet journal voor mei.

Mei zal een maand zijn die hopelijk iets rustiger gaat met wat vrije dagen, big party omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd zijn en toewerken aan het einde van het eerste studiejaar, richting mijn propedeuse.

Wat maakte jou de afgelopen maand blij?

No Comments

Leave a Reply