First things first tag

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een tag te doen op de blog. Je hebt zo ontzettend veel leuke tags en dit keer kwam ik ‘first things first tag’ tegen en het leek me leuk om deze eens in te vullen, dus laat dat persoonlijke lijstje maar komen!

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt

Meestal word ik door de wekker wakker gemaakt en hoef ik niet meer te kijken hoe laat het is, dan is het eerste wat ik doe, mijn vriend een ‘goeiemorgen’ sturen. Als ik een keer zonder wekker wakker wordt, dan kijk ik direct hoe laat het is.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat

Heel vreemd, ik doe altijd eerst mijn schoenen uit (ik sport namelijk op sokken in een warmte cabine) en daarna pas mijn jas!

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk

Tas ergens neerzetten, iets drinken en pas na een uur trek ik mijn jas uit! Een hele rare gewoonte van mij.

Eerste auto

Hij is niet echt van mij, maar een witte fiat panda. Dit is de auto van mijn ouders, die ook een beetje van mij is 😉

Eerste ongeluk/verkeersovertreding

Ik heb nog geen ongeluk zelf veroorzaakt met de auto, wel ben ik ooit aangereden door een vrachtwagen en kreeg ik een klap van de achterkant van de vrachtwagen. Ik heb wel ooit ergens te hard gereden (nooit veel te veel te hard), maar nooit een boete gehad.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was

Het eerste was, denk ik, prinses. Daarna was het juf, toen is het ook een tijdje politieagent geweest en nu pedagoog.

Eerste keus qua drinken

Thee. Ik ben echt groot liefhebber van thee, maar daarnaast van ik een 7up of ice tea ook wel eens lekker.

Eerste keus dessert

Ik eet niet heel vaak desserts, ik mag ook geen melkproducten en niet te veel chocolade, maar ik vind hemelse modder (chocolade mousse), met slagroom en warme kersen goddelijk!

Eerste liedje dat in je opkomt

Love yourself van Justin Bieber. Ik ben op dit moment een leuke playlist op Spotify opstaan, Comfort Zone, met hele leuke liedjes en nu staat love yourself op.

Eerste grote aankoop

Mijn camera, dat voelde echt als een rip uit mijn lijf en daar heb ik toen ook heel lang voor gespaard.

Eerste baantje

Komkommers in dozen inpakken. Dat heb ik echt heel lang gedaan. Als je gelukt had, mocht je aan de lopende band staan en mocht je de komkommers recht leggen en dat was soms een stuk fijner!

Eerste keer in het vliegtuig

Toen was ik anderhalf, hier weet ik echt niets meer van. Toen zijn we volgens mij naar Spanje gegaan. Vorig jaar zomer voelde het voor mij als de echte eerste keer en ben ik naar Praag gevlogen (en vanuit daar direct door naar Milaan en vanuit Milaan weer naar huis).

Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden op deze vragen! Waar vloog jij voor het eerst naar toe en wat doe jij als in eerste in de ochtend?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    april 17, 2018 at 11:12

    De eerste keer dat ik vloog, was op eindejaarsreis naar Griekenland en het eerste dat ik ‘s ochtends doe, is effe snel social media checken en een hoofdstukje of twee lezen. 🙂 Ik deel je theeliefde. ♥

  • Leave a Reply