Haarproducten die ik op dit moment (met veel liefde) gebruik

Met mijn haar ga ik echt door fases van producten die ik graag gebruik. Het ene moment gebruik ik maanden die geweldige shampoo in combinatie met een conditioner en daarna ga ik door fases dat ik trouw blijf aan hele andere producten. Ik wissel producten niet zo snel af en gebruik ze het liefst tot dat ze op zijn, althans als het product me goed bevalt. Bevalt het product me minder, dan gaat hij terug in de kast en probeer ik het op een later moment opnieuw. Op dit moment gebruik ik allemaal producten van Etos (allemaal gekregen, maar ik heb echt goede ervaringen met de producten). 

Sinds een tijd ben ik weer terug naar blond haar (aan het gaan), is mijn haar een stuk korter en is het erg dun (wat het altijd is). Door hormoonschommelingen merk ik dat mijn haar ook hele andere behoeftes heeft en ik daar nog zoekende in ben. Ik heb de afgelopen maanden ook heel veel gewisseld met producten, want niets wou mijn haar goed in model houden en minder vet maken op dat moment. Dit heeft heel veel te maken met de hormonen, lag niet aan de producten.

Langzaam beginnen mijn hormonen iets wat rustiger te worden en daarnaast ben ik deze producten van Etos in combinatie gaan gebruiken en het werkt echt fantastisch. De shampoo, het masker en de antiklit spray zijn voor mij nieuwe producten en heb ik de afgelopen tijd uitgebreid getest. Ik ben al langere tijd (jaren) fan van het serum en dit gebruik ik met tijden wel en dan weer niet en heb ik nu ook weer helemaal herondekt.

Allereerst gebruik ik nu de shampoo, dit is een caffeine vrije shampoo die ervoor zorgt dat mijn fijne haar een stuk meer volume krijgt en er niet zo futloos uitziet. Ik merk dat dit echt een heel groot verschil maakt! Na de wasbeurten, föhn ik mijn haar in model en in combinatie met de shampoo ziet het er echt geweldig uit. Mijn haar heeft volume, voelt sterk aan en ziet er mooi uit!

Voordat ik met de föhn aan de slag ga, gebruik ik de antiklit spray van Etos. Ik heb altijd dezelfde antiklit spray gebruikt (dit heb ik echt nodig voor mijn haar) en hij was op en ik kreeg hem nergens meer gevonden/ik had geen zin om weer dezelfde te kopen. Toen kreeg ik deze opgestuurd en ik was heel erg verrast en benieuwd en kon niet wachten tot ik foto’s kon maken en hem kon gaan gebruiken. Hij bevalt ook echt super. Hij zorgt ervoor dat ik mijn haar gemakkelijk kan doorborstelen en de klitten verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Een stapje voordat ik mijn haar ga föhnen, is dit masker. Ik gebruik niet elke keer het masker, maar eens in de zoveel wasbeurten. Gebruik ik het masker niet, dan kies ik voor een conditioner die mijn haar niet zwaar maakt. Ik heb hele lange tijd een conditioner gebruikt van Guhl speciaal voor grijs/asblond haar, maar die is nu helaas op en moet ik of een nieuwe aanschaffen of een andere conditioner gaan vinden. Het masker herstelt mijn haar en dat kan ik zeker wel gebruiken met de blondering die in mijn haar gaat! Daarnaast maakt het mijn haar ook super zacht en verdwijnen de klitten ook al voor een groot deel door dit masker.

Als laatste stap voor het föhnen, gebruik ik ook altijd een serum of een haarolie. Ik heb er hier verschillende van liggen en hiermee ga ik ook echt door fases heen. Op dit moment ben ik weer terug bij een oude favoriet en dat is dit serum van Etos. Ik gebruik hem altijd in de punten en de lengtes van mijn haar en het zorgt ervoor dat ook deze lekker fris eruit zien en zacht aanvoelen.

Daarnaast was ik mijn haar eens in de 2 à 3 dagen en gebruik ik daarna een föhn. Ik gebruik geen andere styling tools op vaste basis, maar eens in de zoveel tijd als ik daar zin in heb. De föhn gebruik ik dus wel altijd, maar hierbij gebruik ik koude lucht om mijn haar te drogen en er geen gekke golven in te krijgen. Voor mij werkt dit voor mijn haar echt super, maar zoals ik al zei, misschien gebruik ik over 2 maanden weer hele andere producten.

Welke producten gebruik jij voor jouw haar?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    april 14, 2018 at 09:05

    Zulke antiklitsprays zijn zo fijn! Alleen zitten ze meestal tjokvol siliconen. De Leave-In Conditioner van Inecto vind ik ook top, al vrees ik dat ze die uit het assortiment genomen hebben. Booh!

  • Leave a Reply