Mijn Etos verjaardagscadeaus

Twee weken geleden was ik jarig en ik ontving toen een super leuk box van Etos voor mijn verjaardag. Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen cadeau krijgen, om daar mijn inspiratie uit te halen voor cadeautjes voor anderen en daarom leek het me ook een strak plan om mijn gift box van Etos met je te delen. Het is alweer twee weken geleden dat ik het ontving, maar door alle drukte rondom mijn tentamen is het er niet eerder van gekomen. Vandaar vandaag deze post met mijn cadeautjes van Etos!

Ik ben al langere tijd Etos Friend en dat betekent dat ik al langere tijd met Etos samenwerk, leuke producten van ze test en dit met jullie deel. Elke maand krijg ik een leuke box opgestuurd met (nieuwe) producten die ik dan met veel liefde uitprobeer en er over schrijf. Speciaal voor mijn verjaardag ontving ik dus een box met heerlijke producten om mezelf te verwennen.

Deze mascara heb ik een hele lange tijd al gebruikt en toen raakte ‘ie op en heb ik hem niet meer opnieuw gekocht. Simpelweg omdat ik nog allemaal andere mascara’s had liggen, maar hij is nog steeds in mijn achterhoofd blijven hangen. De Volume Mascara van Etos vind ik echt super fijn en ik ga hem dus ook weer met veel plezier gebruiken.

Daarnaast ontving ik ook een heerlijke shower gel in de geur Vanilla Passion, met vanille- en passievruchtextract. Echt een heerlijke geur voor een thuis spa en ik hou sowieso heel erg van vanille!

Daarnaast ontving ik dit super leuke lakje! Ik ben de laatste tijd helemaal fan van deze kleur en wil echt alles in dit kleurtje hebben en nu dus ook een nagellakje! Het is de kleur Star Sky en hij is echt prachtig! Ik vind de lakjes van Etos sowieso erg fijn in gebruik, droge snel en hebben hele mooie kleuren.

Als laatste ontving ik een Peeloff masker Passion Flower & Pomme Granate Extract (echt een heerlijk masker, dus ik ga binnenkort weer een avondje me time in plannen), een coconut body spray en een heerlijke, heerlijke, heerlijke body mist in een zoete geur met de naam Forever Love. Dit is echt een geweldige geur en zeker voor de zomer is hij top, ook omdat er geen alcohol in zit.

Ik ben weer goed verwend met mijn verjaardag en ik ga goed genieten van de producten van Etos. Etos, hartstikke bedankt voor dit leuke pakketje!

Wat vind jij leuk om te krijgen voor je verjaardag?

1 Comment

  • Reply
    Jeanelle
    april 26, 2018 at 17:47

    Wat een heerlijke producten heb je gekregen. Ben zeker fan de douche-producten van Etos en ook van deze mascara.

  • Leave a Reply