Kletspot met Lauryn

Als je een poosje aan tafel zit met een dezelfde persoon kan het soms moeilijker zijn om nog goede gespreksstof te hebben en een leuk en interessant gesprek te houden. Wijzelf hebben een kletspot op tafel staan en daarin zitten allerlei random vragen die je elkaar kunt stellen voor leuke gesprekken. Laat ik nou eens zulke random vragen gaan bespreken met Lauryn van RegardsLauryn

Wat is jouw doel voor aankomend jaar?
Lauryn: Eigenlijk heb ik voor 2018 geen concrete doelen vastgesteld. Iets wat al langer in mijn gedachte speelt, is een gezondere levensstijl. Graag wil ik meer gaan sporten en letten op voeding. Daarnaast wil ik mij uiteraard focussen op de studie die ik zojuist ben gestart. Dit jaar zou ik graag mijn P in ontvangst willen nemen!
Suzanne: Ik sluit me wel aan bij het halen van mijn P! Dat is ook mijn doel voor dit jaar, maar daarnaast had ik als doel gesteld om twee keer in de week te gaan sporten en dit is me tot heden nog steeds gelukt! *applausje voor mezelf!*

Hoe zie jij jouw leven voor je als je oud bent?
Lauryn:Jeetje, daar wil ik nog niet aan denken hoor, haha! Ik hoop dat ik geen oubollige oma word, maar juist een actieve, hippe oma. Eentje die nog veel onderneemt en waarmee nog leuke uitstapjes gemaakt kunnen worden.
Suzanne: Als ik echt, écht oud ben, daar denk ik normaal gesproken nog niet echt over na. Meestal blijf ik zo hangen bij de jaren dat ik zelf kindjes krijg en verder dan dat kijk ik nu nog niet, haha! Ik hoop wel dat ik een leuke oma wordt, ik wil namelijk sowieso kleinkinderen! Ik hoop trouwens ook niet dat ik zo’n lastig oud vrouwtje wordt, maar zo eentje waar je nog best wel mee kan lachen!

Wat doe jij om een anders mens gelukkig te maken?
Lauryn: Op deze vraag weet ik niet zo zeer een specifiek antwoord, wel weet ik dat ik voor iemand anders behoorlijk ver kan gaan. Voornamelijk als het gaat om mensen waar ik veel van houd.
Suzanne: Uh, ik denk gewoon luisteren naar diegene en inspelen op wat hij/zij vraagt of nodig heeft. Ik denk dat dit ook heel erg verschilt per persoon en per situatie wat je doet.

Met wie zou jij wel een duet willen zingen?
Lauryn: Is het raar dat ik hier gewoon geen antwoord op weet? Haha. Ik ben gewoon van niemand écht fan en zou daarom ook niet zo zeer met iemand een duet willen zingen. Sorry not sorry!
Suzanne: Lastig! Ik vind veel mensen wel leuk, maar niet dat ik perse één persoon kan opnoemen! Ik zou dan gaan voor… Marco Borsato, vind ik wel eens leuk! Of Waylon, wat stoerder!

Hoe laat schenk jij je eerste wijntje in?
Lauryn: Haha het liefst bij het ontbijt al. Nee hoor, grapje. Dat verschilt enorm. Gewoon wanneer ik er trek in heb. Dat is meestal rond ’n uur of 5, vlak voor het avondeten.
Suzanne: Haha, niet! Ik drink echt nooit!

Wat vind jij van een reptiel als huisdier?
Lauryn: Oei, dat vind ik wel griezelig hoor. Over het algemeen ben ik echt een dierenvriend, maar met reptielen heb ik het gewoon niet zo. Ze zijn in mijn ogen totaal niet schattig, so sad.
Suzanne: Nah, liever niet! Een hond wil ik nog wel overwegen om te nemen als ik op mezelf woon, maar iets anders toch niet!

Wat vind jij belangrijker: looks, humor of intelligentie?
Lauryn: Eh ja, ik vind het wel lastig hoor. Ik twijfel enorm tussen looks en intelligentie. Ik bedoel maar, je kan intelligent zijn en er erg onverzorgd uit zien. Dat vind ik dan echt een no-go, aangezien ik best wel ijdel ben. Daarnaast is het ook niet alles om er op en top uit te zien, maar eigenlijk niets te weten. Dus ja, ik denk dat ik liever een beetje van beide zou hebben, hihi.
Suzanne: Lastig, zeg! Looks zijn mooi meegenomen, ik vind het ook wel fijn als iemand slimme opmerkingen kan maken en niet dat je mond open valt van verbazing van de domme antwoorden (al kan ik dit soms wel, maar over het algemeen zit het bij mij wel goed, denk ik), dan denk ik toch humor! Lachen vind ik toch wel heel belangrijk.

Jouw buurman handelt in illegaal vuurwerk. Ga jij stappen ondernemen?
Lauryn: Nee hoor, dat is lekker zijn keuze. Ik neem aan dat ieder mens weet wat voor risico’s daaraan zitten, daar zal hij ongetwijfeld rekening mee houden. Mocht hij toch gepakt worden, eigen schuld dikke bult haha. Moet hij weten, toch? 😛
Suzanne: Zolang ik er maar geen last van heb 😉

Wat is het belangrijkste wat je van huis uit hebt meegekregen?
Lauryn: Eerlijk gezegd weet ik niet goed wat het belangrijkste is wat ik heb meegekregen, maar ik wil wel graag vertellen dat ik blij ben met de manier hoe mijn ouders mij hebben opgevoed wat betreft beleefdheid. Af en toe als ik op straat loop dan kom ik veel mensen tegen die geen manieren kennen en erg onbeschoft zijn. Dan realiseer ik mij dat dit heel storend kan zijn voor anderen.
Suzanne: Ik denk respect naar anderen; ik ga niemand zomaar uitschelden of pijn doen, omdat dat nou eenmaal zou kunnen.

Zou jij getuigen voor een bruiloft waar je niet achter staat?
Lauryn: Uiteraard. Het is niet aan mij om een bruiloft van iemand anders te bepalen. Als zij iets graag zien op een bepaalde manier dan wil ik ervoor diegene wel het beste van maken. Het blijft tenslotte hun keuze.
Suzanne: Jep, het is niet mijn bruiloft, dus eigenlijk heb ik er niet zoveel over te zeggen. Vooraf zou ik misschien wel laten merken (op een nette manier) dat ik er niet 100% achtersta, “Ben je ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is?” *hint, hint!*

Wat doe jij als je ziet dat iemand in de supermarkt een pakje zalm in zijn binnenzak stopt?
Lauryn: Hm, ik zou denk ik niets zeggen. Ik houd er gewoon niet van om anderen te verklikken. Daarnaast, zal diegene waarschijnlijk toch wel gepakt worden met al die beveiliging tegenwoordig.
Suzanne: Hm, ik weet het echt niet. Misschien dat ik het stiekem zou zeggen, maar ik ga het sowieso niet heel hard door de supermarkt roepen! Mocht het lukken, dan moet diegene het wel met mij delen 😉

Maak jij makkelijk contact met onbekende mensen? Zo ja, hoe doe je dat dan?
Lauryn: Hell no, hahaha. Ik ben een introvert. Dat is duidelijk. Als een onbekend persoon een gesprek met mij aangaat raak ik lichtelijk in paniek en weet ik niet goed hoe ik moet reageren. Super ongemakkelijk! Als ik dit vertel begrijp je vast dat ik dan al helemaal niet uit mijzelf op iemand anders af stap. Soms vind ik dat best jammer. Het leven kan zoveel leuker zijn als ik meer open was.
Suzanne: Ik had dit trouwens van Lauryn niet verwacht! Niets van gemerkt tijdens onze meeting! Bij mij is het heel verschillend, voel ik me helemaal geweldig, dan stap ik gerust op iemand af en maak ik een gezellig praatje, maar er zijn ook momenten dat ik liever wijs mijn mond houd.

Noem 2 tekortkomingen van jezelf.
Lauryn: Hm, ik ga gewoon twee dingen noemen waar ik zelf, verbetering in zou willen zien. 1- Van mijzelf weet ik dat ik enorm perfectionistisch ben. Dit is verder geen probleem, omdat ik mijn werk vrijwel altijd nauwkeurig maak. Maar juist daarom kan ik me enorm snel irriteren aan mijzelf of anderen. Dit is eigenlijk nergens voor nodig. Ik wou dat ik dit gevoel kon onderdrukken. 2- Daarnaast weet ik ook dat ik zo nu en dan best egoïstisch kan zijn. Ik voel weinig emotie als het gaat om iemand anders. Dat is gewoon een eigenschap van mij waar ik niet heel veel aan kan doen. Het enige wat ik hierbij altijd probeer is dit te onderdrukken zodat het niet altijd zichtbaar is voor anderen. Ik denk dat dat de beste keuze is.
Suzanne: Uhm, ik zou allereerst ook wel iets minder perfectionistisch willen zijn en daarnaast zou ik willen dat ik dingen soms los kan laten, voornamelijk structuur en duidelijkheid. Ik wil van tevoren de hele week uitstippelen en weten waar ik aan toe ben en onverwachtse dingen vind ik in het begin nooit zo leuk.

Je mag een hoofdrol in een tekenfilm spelen, welke rol kies je?
Lauryn: Mijn beste vriendin noemt me vaak Bambi, omdat ze me daar op een of andere manier gewoon op vindt lijken haha. Dus ik denk dat ik dan voor een keer wil veranderen in een hertje.
Suzanne: Ik hou zelf van alle prinsessenfilms en zou daar dan wel een rol in willen! Jurken, perfect haar, glazen muiltjes!

€1000 verdelen met beide buren of €500 voor jezelf?
Lauryn: €500 voor mezelf. No offense, maar ik heb gewoon geen goede band met mijn buren.
Suzanne: Wat geld betreft ben ik echt heel egoïstisch! Kom maar hier met die €1000 voor mij!

Dit was de tweede kletspot uit de serie en dit keer met lieve Lauryn! Vorige keer was het met Kimberly, mocht je die nog gemist hebben, kun je de vragenlijst met Kimberly hier vinden en wie zal er de volgende keer zijn?! Heb jij nog leuke tips wat betreft leuke bloggers (of andere mensen) of zou jij zelf met mij rond te tafel willen om deze vragen te beantwoorden, laat dan een reactie achter in de comments op stuur een berichtje via de mail of social media.

En.. Wat vind jij van een reptiel als huisdier?

1 Comment

  • Reply
    Lauryn
    april 9, 2018 at 19:22

    Hij is leuk geworden schat!

  • Leave a Reply