20 x waar ik in maart blij van werd

De maand maart zit er alweer op en ik hou altijd van de maand maart. Dit is echt een van mijn favoriete maanden, ik hou namelijk heel erg van de lente en het lekkere weer en dat begint allemaal in de maand maart. Daarnaast ben ik einde van de maand ook jarig en dat maakt een maand toch altijd specialer. Althans, ik had dit als kind altijd al, als het nieuwe jaar was begonnen dan was het aftellen geblazen, want in de derde maand van het jaar was ik jarig. Maar nu zit maart er alweer op en ik wil nog even positief terugblikken naar de momenten waar ik blij van werd in maart. 

♥ Ik rondde mijn onderzoek naar depressies onder jongeren af!
♥ Ik kon eindelijk mijn roze sneakers aan bij een mooie lente dag!
♥ Ik keek een groot gedeelte van een serie I love! The good doctor, echt een aanrader!
♥ Ik kocht nieuwe kleren! Een grijze jeans, een oudroze blouse en een groen suède jack.
♥ Mijn lever ging weer beter functioneren.

♥ Een heerlijk weekend op de bank hangen met vriendlief!
♥ Nieuwe douchefoam van Etos gebruiken!
♥ Mijn implanon ging er eindelijk uit na allemaal twijfels en mijn huid knapte weer eventjes iets op! (lees hier de update hoe dat allemaal ging)
♥ Beginnen aan een nieuw, spannend boek.
♥ De ramen van mijn slaapkamer open en dat frisse gevoel daarna!

♥ Een ontzettend gekke serie kijken met mijn vriend (zo gek dat ik geeneens de naam durf te noemen).
♥ Twee mooie ontbijtkommen en kopjes kopen voor de uitzet!
♥ Uitslapen!
♥ Een nieuwe geurkaars voor het eerst aanmaken!
♥ Na een maand weer eens melkproducten!

♥ Onverwachts maar een korte stagedag!
♥ Lunchen met mam’s en mijn zusje! Echt heerlijk gegeten.
♥ Voor het eerst mijn nieuwe vest aan, wat hier al vanaf januari hangt te wachten op mij.
♥ Versgebakken croissantjes!
♥ Een verjaardagspakket ontvangen van Etos met een heel lief kaartje!

Mocht je het artikel over mijn blije momentjes ook zo leuk vinden als ik, het lijkt me erg leuk om dit vanaf nu elke maand zo te gaan doen. April is voor mij een maandje van rust, werken aan mijn stageopdrachten (en hopelijk deze afronden), creatief bezig zijn en hopelijk heel veel mooi weer. Ik heb zin in april!

Wat maakte jou de afgelopen maand blij?

1 Comment

  • Reply
    kim
    april 4, 2018 at 08:56

    Wat een fijne dingen noem je op! Hopen dat april weer net zo’n mooie dingen bevat!

  • Leave a Reply