Jarig!

Voor mij voelt het nog totaal niet zo. Het is nu woensdag (voor jullie gisteren) nu ik dit schrijf en ik kan me echt nog niet indenken dat ik morgen (voor jullie vandaag) jarig ben. De afgelopen weken zijn ook zo ontzettend snel gegaan voor mijn gevoel en zijn in een sneltreinvaart aan me voorbij gegaan. Maar toch is het echt waar, vandaag ben ik 20 jaar geworden! 

Vandaag is eigenlijk een gewone donderdag, dus tot 17.00 uur verloopt die dag ook als een gewone donderdag. Ik heb vandaag de hele dag stage, waarbij we gewoon de dag draaien zoals we hem normaal gesproken ook draaien. ‘s Middags heb ik wel een specialer programma, want ik ga met drie leerlingen een lesje doen over pesten aan de hand van de film Spijt en opdrachten. Ik ben echt super benieuwd hoe dit gaat zijn, want het is toch een heftiger onderwerk dan andere dingen die we normaal doen.

Na mijn stagedag ga ik naar huis, fris ik mezelf op (een fris nieuw make-upje op, een heerlijke parfum en een nieuwe set kleren) en daarna is het nog even wat eten en dan komt de familie op bezoek. Ik heb verschillend gebak uitgekozen, waar ik ook heerlijk van ga snoepen! Het is namelijk echt al lang geleden dat ik een stukje gebak heb gehad, dus die gaat er morgenavond wel in. Nog een hartig hapje en een glaasje drinken en dan zit het feestje er al weer op.

Vrijdag kan ik gelukkig uitslapen, want we hebben een lang paasweekend! Ik heb regelmatig gehad dat ik met Pasen jarig ben en nu eens op witte donderdag. Vrijdag ga ik verder nog aan school werken, zaterdag is het werken en zondag en maandag staat nog open, maar de tijd die daarvan overblijft, besteed ik ook mooi aan school!

Jullie allemaal een heel fijn paasweekend!

 

No Comments

Leave a Reply