Budget maskers die mijn huid niet irriteren!

Zolang ik weet is mijn huid gevoelig, snel geïrriteerd, rood, met wat vlekjes en af en toe onzuiverheden en erg droog. Voor deze huid vind ik het erg moeilijk om de juiste dagcrème, make-upproducten en maskertjes te vinden. Omdat mijn huid zo gevoelig is en snel geïrriteerd, kunnen maskertjes mijn huid vaak meer slechts dan goeds brengen. Nu heb ik heerlijke maskertjes gevonden van Etos met een budget prijsje die mijn huid niet irriteren! 

Volgens mij heb ik al eens vaker over deze maskertjes geschreven, maar ze zijn echt top en ik heb ze weer herondekt en daarom wil ik het met alle enthousiasme nog eens delen. Edit: ik ging uiteindelijk zoeken naar de review van de maskers en kwam erachter dat ik er pas één van heb getest!

Deep Cleansing Virgin Olive Mask

Er zijn een aantal funmaskers, waaronder dit oil mask met Olijfolie dat ik al eens eerder heb getest. Olijfolie zorgt voor een kalmerend en voedend effect op de huid en in combinatie met de sea butter, zorgt dit voor een intense reiniging en hydratatie. Het masker ruikt heerlijk fris, verdeelt gemakkelijk over de huid en ik voelde het meteen werken. Het prikkelt een beetje op mijn huid, maar het zorgt er niet voor dat mijn huid geïrriteerd aanvoelt of uitziet na gebruik. Het masker droogt snel in, zo 10 à 15 minuten en vervolgens kun je het gemakkelijk afspoelen met lauwwarm water. Zorgt dat je zeker niet té warm water gebruikt, want dit zorgt ervoor dat je je huid uitdroogt en dat is sonde als je net een masker hebt gebruik wat je huid juist hydrateerd. Mijn huid voelt na gebruik enorm zacht en fris aan en ziet niet rood!

Refreshing Cumcumber Peeloff Mask

Dit is voor mij een heel nieuw masker en het is een peeloff masker. Ik vind peeloff maskers heel leuk, het van je huid af trekken en alle viezigheid bekijken! Je huid voelt daarna heel fijn en zacht aan en je hebt het idee dat je huid echt schoongetrokken is! Het peeloff masker is met komkommer en citrus extract. Beide erg fris en komkommer heeft een herstellende en verkoelende werking op je huid. Het is echt een heerlijk masker en zelfs voor mijn huid! Het is belangrijk dat je het masker geleidelijk verdeeld over de huid, zodat je het er gemakkelijk af kunt trekken naderhand. Na zo’n 15 minuten kun je het van je gezicht af trekken en de restjes kun je gemakkelijk van je gezicht afspoelen.

Cleansing Mud Mask

Moddermaskers vind ik altijd heerlijk en die gebruik ik ook het meeste. Hierbij is het voor mij heel belangrijk dat ik goed de tijd in de gaten hou, want ik hoef het er maar iets te lang op mijn huid te houden en het is binnen no time rood en geïrriteerd. Hierbij heb ik het idee dat ik het niet zo heftig in de gaten hoef te houden en het toch goed zijn werk kan doen. Mijn huid voelt na gebruik ontzettend schoon, fris en zacht aan en totaal niet geïrriteerd en hoogstens wat rood als ik té hard heb geboend. Het masker droogt in zo’n 15 minuten op en daarna kun je het van je gezicht afhalen. Ik vind het zelf fijn om een washand warm te maken en dit even op de huid te houden en vervolgens kun je het masker er in één veeg afhalen.

Heerlijke maskers van Etos en daarnaast hebben ze nog veel meer andere maskers, zoals een chocolade masker of een souffle aarbeien masker en alle varianten zijn voor €0,99 verkrijgbaar bij Etos!

 Wat vind jij van deze maskers?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  maart 24, 2018 at 09:33

  Ik wil zooo graag een Etos in België! Aan de andere kant, laat maar, want dan doe ik er veel te veel geld op, haha! Ik vind het Cleansing Mud Mask en het Deep Cleansing Oil Mask erg goed klinken.

 • Reply
  Jeanelle
  mei 10, 2018 at 15:43

  Ben echt fan van deze maskers van de Etos! En mooi geprijsd!

 • Leave a Reply